توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من می خوام یه صفحه جدید بسازم باید چه کاری انجام بدم
fany_j78
09-20-2012, 02:02 PM
سلام من می خواستم یه صفحه ایجاد کنم راهی جلو پام بزارید:(
kianesfahan
09-20-2012, 02:07 PM
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .
ابتدا به شما توصیه می کنم کتاب جوملا را از ادرس زیر دانلود و مطالعه فرمائید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به مدیریت مطالب رفته و بر روی گزینه جدید کلیک نمائید و صفحه جدید ایجاد فرمائید .
موفق باشید .
Joomla Armator
09-20-2012, 02:07 PM
دوست عزیز
1.ایجاد یک مجموعه فرضا مجموعه تست
2.ایجاد منو از نوع نمایش بصورت بلاگ(در پنل سمت راست مجموعه رو بروی مجموعه تست ست کنید) فرضا با نام منو تست
3.ایجاد یک مطلب جدید به نام متن تستی و نوع مجموعه آن را بروی مجموعه تست ست کنید.
موفق باشید.
kianesfahan
09-20-2012, 02:17 PM
دوست عزیز
1.ایجاد یک مجموعه فرضا مجموعه تست
2.ایجاد منو از نوع نمایش بصورت بلاگ(در پنل سمت راست مجموعه رو بروی مجموعه تست ست کنید) فرضا با نام منو تست
3.ایجاد یک مطلب جدید به نام متن تستی و نوع مجموعه آن را بروی مجموعه تست ست کنید.
موفق باشید.
توجه داشته باشید دوستمان از جوملا 1.5 استفاده می نماید پس باید بخش هم ایجاد نماید .
اصولی ترین کار دانلود و مطالعه کتاب می باشد .
موفق باشید .
fany_j78
09-20-2012, 02:57 PM
می دونم اما من می خوام یه صفحه ایجاد کنم بعد لینک صفحه رو بزارم تو یه مطلب منظورم رو فهمیدید
kianesfahan
09-20-2012, 03:25 PM
دوست عزیز اگر شما ایجاد صفحه را می دانید چرا در پست اول درخواست اموزش ایجاد صفحه را داده اید ؟
ایا می خواهید صفحه اول در جایی نمایش داده شود ؟؟ فعال باشد ؟؟؟
دقیقا مشخص فرمائید منظور شما چیست .
موفق باشید .
fany_j78
09-20-2012, 06:22 PM
من می دونم ایجاد کنم منظورم اینه من می خوام یه صفحه بزنم لینک صفحه رو بردارم همین اما امکان پذیر نیست برید fany.bisttech.ir
mersad
09-20-2012, 11:29 PM
دروود
مشکل شما دقیقاً چی هست ؟
این سایت که قرار دادید مشکل خاصی نداره !
نمونه موردی که میخواهید اجرا کنید رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.