توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن فرمت جدید به جوم گالری (مانند swf )
bestfriend2
09-22-2012, 09:30 PM
سلام
من آخرین نسخه جوم گالری نصب کردم
اما فایل فلش swf را نمیشه آپلود کرد
می خواستم بدونم از کجا باید تنظیمات دست بزنم تا امکان آپلود فایل فلش در جوم گالری بوجود بیاید؟
novinfard
09-22-2012, 09:40 PM
سلام،
من با این افزونه زیاد کار نکردم، ولی این جور گزینه ها معمولا در داخل تنظیمات config قرار داره که دکمه ی options (گزینه ها) میشه یا جایی اختصاصی با نام تنظیمات در افزونه مورد نظر.
اما سوال اینجاست که ایا پس از آپلود کردن swf، گالری نمایش صحیحی خواهد داشت؟ من جواب این سوال رو نه می دونم چون این افزونه برای تصاویر طراحی شده، نه فایل های فلش
در صورتی که جواب سوال بالا خیر بود، نیاز به سفارشی سازی کلی در این افزونه هست که با تغییرات یک یا دو خط کد امکان پذیر نیست.
bestfriend2
09-22-2012, 09:49 PM
فرمت فلش جزو فرمت هایی است که جز گالری عکس بحساب می آد، برنامه های مستقل پیشرفته گالری عکس از این فرمت حمایت می کنند.
کل این برنامه زیر رو کردم نشد، اصلا این برنامه امکان اضافه کردن و حذف کردن فرمت نداره در حالی که هر برنامه دیگه این امکان فراهم می کنه.
بنظرم عمدا این اضافه کردن بسته شده است.
کسی شاید باشه که این توانایی داشته باشه و بتونه این امکان به برنامه اضافه کنه.
novinfard
09-22-2012, 09:54 PM
فرمت فلش جزو فرمت هایی است که جز گالری عکس بحساب می آد، برنامه های مستقل پیشرفته گالری عکس از این فرمت حمایت می کنند.
کل این برنامه زیر رو کردم نشد، اصلا این برنامه امکان اضافه کردن و حذف کردن فرمت نداره در حالی که هر برنامه دیگه این امکان فراهم می کنه.
بنظرم عمدا این اضافه کردن بسته شده است.
کسی شاید باشه که این توانایی داشته باشه و بتونه این امکان به برنامه اضافه کنه.
تو این جور موارد انجمن های پشتیبانی خود توسعه دهندگان بهترین منبع هست. دوبار در این مورد پرسش شده بود که متاسفانه جوابی نداده اند.
منم با شما موافقم، بهتر می بود از swf پشتیبانی می کردند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.