PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نشدن الحاقات بعد از به روز کردن 1.7 به 2.5

zs_noori
09-24-2012, 09:02 AM
سایتم رو با استفاده ا ز این راهنما (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_ارتقا_جوملا_نسخه_1.7_ب _نسخه_2.5) از جوملا1.7 به 2.5 بروز کردم. حالا که در بخش مدیریت الحاقات > کاوش میخوام چیزی رو نصب کنم میگه "لطفا از لیست یک ایتم را انتخاب نمایید." در صورتی که انتخاب شده هست.
ضمنا منوی مدیریت افزونه این شکلی شده:

نصب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) / بروز رسانی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) / مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) / کاوش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /پایگاه داده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) / اخطار ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) / COM_INSTALLER_SUBMENU_LANGUAGES (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

و در بخش آخر هیچ چیز رو به فارسی نمینویسه. با این که بسته زبان فارسی fa-IR_joomla_lang_full_2.5.1v2.zip رو هم نصب کردم.

zs_noori
09-24-2012, 09:11 AM
با پاک کردن کش مرورگر مشکل اول حل شد. اما دومی همچنان باقیست

firoozmandan
11-24-2012, 11:32 AM
سلام

برای حل مشکل دوم باید از فایل فارسی ساز برای آخرین نسخه استفاده کنید. شما در بالا از فارسی ساز جوملا 2.5.1 استفاده کردید در حالی که در حال حاضر آخرین نسخه 2.5.8 می باشد

یا علی