ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سطح دسترسی کاربران

masood_sv
09-24-2012, 12:29 PM
با عرض سلام و احترام خدمت اساتید محترم جوملا فارسی
بند یک پورتال برای اطلاع رسانی شهرستان خودمون راه اندازی کرده ام
هدف : میخواهم به هر مدرسه یک صفحه اهدا کنم تا از آن طریق اطلاع رسانی کنند و هر مدرسه یک نماینده برای ویرایش صفحه خود داشته باشد طوری که فقط صفحه مخصوص به خودش رو بتونه ویرایش کنه
در مرحله بعد میخوام صفحه هر مدرسه رو فقط و فقط دانش آموزان خود آن مدرسه مشاهد کنند
یعنی نماینده a (مثلا مدیر مدرسه) از مدرسه a فقط صفحه مدرسه a رو ویرایش کند و صفحه ی a را فقط دانش آموزان مدرسه a(که خودم بتونم گروه بندیشون کنم) مشاهده کنند.
و همین روند برای مدارس f -e -d -c -b و...
بنده از جوملا 1.5.26 استفاده میکنم
لطفا اگر کامپوننت یا سیستمی سراغ دارید که نیاز من رو براورد کند در صورت وجود نسخه فارسی شده، سازگار با جوملا 1.5 به همراه آموزش آن را برایم بگذارید .
با تشکر از توجه شما عزیزان.

masood_sv
09-29-2012, 06:54 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
فکر کنم همچین افزونه ای وجود ندارد ! درسته؟
باید سفارشی بنویسند برامون ؟

shmata
09-29-2012, 08:07 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
فکر کنم همچین افزونه ای وجود ندارد ! درسته؟
باید سفارشی بنویسند برامون ؟

برای 2.5 این افزونه موجوده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی برای 1.5 بنده موردی رو نمیشناسم.

masood_sv
10-05-2012, 07:30 AM
لطفا از دوستان اگه کسی همچین افزونه ای برای جوملا 1.5 سراغ دارد معرفی کند.
با تشکر

نوید
10-05-2012, 07:41 AM
سلام
من خودم این مشکل را داشتم و با جوملا نسخه 2و5 رفع شد
ولی اگر اصرار دارید در نسخه 1.5 این اتفاق بیفتد از افزونه زیر استفاده کنید: ولی به شدت کار باهاش مشکله
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته بازم میگم که برید روی جوملا 2.5 که دیگه لذتشو ببرید

masood_sv
10-05-2012, 07:48 AM
عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیزم آقای مهندس زراعتی
ممنون از وقتی که گذاشتید
بنده خیلی وقته که تصمیم گرفتم جوملای خودم رو که 1.5.26 هست رو به جوملا 2.5 ارتقاع بدم
دو چیز هست که مانع از این کار بنده میشود
1 . قالب سایت بنده بعد از ارتقاع قابل استفاده بر روی جوملا 2.5 هست یا خیر ؟
2 . بنده موفق نشدم دانشنامه ای کامل در مورد ارتقاع جوملا 1.5 به 2.5 پیدا کنم
آدرس سایت بنده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آیا نگرانی بنده از قالب سایت بجاست یا مشکلی پیش نخواهد آمد.
با تشکر

نوید
10-05-2012, 08:08 AM
سلام
خواهش میکنم وظیفه است
1- قالب سایت شما نسخه 2.5 نیز دارد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- برای ارتقا به هیچ عنوان در سایت اصلی ریسک نکنید ، یک بکاپ گرفته در لوکال ارتقا داده سپس جایگزین کنید ، معمولا روش های ارتقا روال خاصی ندارد ، البته در کتاب روال کلی را توضیح دادم
موفق و پیروز باشید