توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : phocagallery
m.darani
09-26-2012, 08:03 AM
با سلام و وقت بخیر
میخواستم کپی رایت پایین phocagallery رو حذف کنم ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون میشم.
shmata
09-26-2012, 10:40 AM
راحت ترین کار اینست که از طریق css اقدام کنید و div مربوط به کپی رایت را display:none کنید.
البته راههای مختلفی دارد . میتونید از کد اون خط رو پاک کنید و یا از ترجمه اقدام به عوض کردن نام phocagallery کنید چون من خودم این افزونه رو در سیستم ام ندارم نمیتونم بگم کجاست دقیقا. اما اگر شما آدرس سایت تونو بدید میتونم کمک تون کنم
Joomla Armator
09-26-2012, 02:27 PM
دوست عزیز
ورژن های مختلف متفاوته اما حمیدجان(p30yaran) اعلام کرده بودند که توی کپی رایت باگ هست لذا تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
m.darani
09-29-2012, 01:09 PM
راحت ترین کار اینست که از طریق css اقدام کنید و div مربوط به کپی رایت را display:none کنید.
البته راههای مختلفی دارد . میتونید از کد اون خط رو پاک کنید و یا از ترجمه اقدام به عوض کردن نام phocagallery کنید چون من خودم این افزونه رو در سیستم ام ندارم نمیتونم بگم کجاست دقیقا. اما اگر شما آدرس سایت تونو بدید میتونم کمک تون کنم
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میباشد.ممنون از راهنماییتون.
shmata
09-29-2012, 01:23 PM
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) میباشد.ممنون از راهنماییتون.
لینکی که برای بنده فرستادید مشکل داره و سایت تون بهم ریخته است . phocagallery قبل تشخیص نیست .
از این تاپیک مشکل تونو پیگیری کنید .<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.