PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال در مورد پیگیری اطلاعات ارسال شده در RSform

mohammadkiani
09-26-2012, 09:23 AM
سلام دوستان
من از RSForm استفاده می کنم. یک فرم دارم که وقتی کاربر اطلاعاتش را وارد می کند و بعد ارسال، یک کد پیگیری به کاربر می دهد. حالا می خواهم قسمتی داشته باشم که وقتی کاربر کد پیگیری را وارد کرد اطلاعاتی را که فرستاده،مشاهده کند.

این نکته را هم بگم: که یک منو ساختم و submissions را انتخاب کردم.اما این گزینه همه اطلاعات همه کاربران را نمایش می دهد.

چطور کاری کنم که فقط با کد پیگیری بشه همون اطلاعات رو دید؟

shmata
09-26-2012, 10:57 AM
آن چیزیه که شما نیاز دارید یک سیستم تیکتینگ . جوملا همچین افزونه ای داره هم تجاری هم رایگان ولی افزوه RS ticket خیلی معروف و کارامده در این زمینه و البته تجاریه . rsform کارش ساخت فرم و ذخیره اطلاعات فیلدها مربوط به فرم در یک db یا ارسال به ایمیله و قابلیت تیکتینگ نداره .
با کمی جستجو افزونه های خوبی پیدا خواهید کرد.

mohammadkiani
09-26-2012, 11:02 AM
پس این کد رهگیری که می ده به چه کار می آید؟

یک نکته:
در بخش submissions همه اطلاعاتی ارسالی را نمایش می دهد.حالا اگر search را فعال کنیم و کد رهگیری را بزنیم فقط گزینه مورد نظر را می آورد.
میشه کاری کرد که همه اطلاعات را نمایش ندهد و فقط با search نمایش بدهد؟

من هر چه کدها را دستکاری کردم به نتیجه مورد نظر نرسیدم.

safajuy
09-26-2012, 12:06 PM
سلام

پس این کد رهگیری که می ده به چه کار می آید؟
کد رهگیری برای شماست و اگر کاربری خواست رجوع کنه با این کد کار می کنه

برای اینکهنتایج نمایش داده بشن باید یک ماژول براش نوشته بشه که براساس فیلد خاص جستجو کنه. مثلاً فیلد کد رهگیری رو سرچ کنه و اگر نتایج مطابقت داشت اطلاعات رو لازمه رو بفرسته. روی دیفالتش چنین چیزی نیست.
همونطور که همکارم فرمودند سیستم تیکت برای این کار مناشب تره

موفق باشید

mohammadkiani
09-26-2012, 12:25 PM
ممنون از توجه شما

دوست عزیز می خواستم بدونم که چطور میشه که همه اطلاعاتی ارسالی نمایش داده نشود و وقتی کاربر مقداری را در search وارد کرد آن وقت نمایش داده شود؟
چون تو حالت عادی هم همه اطلاعات را نمایش می دهد و هم وقتی مقداری را در search وارد می کنی. حالا فقط دومی فعال باشه.

کد رو هم دستکاری کردم اما موفق نشدم.ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.

safajuy
09-26-2012, 01:00 PM
برای این کار باید هسته ی کامپوننت رو تغییر بدید و این کار هم نیاز به دانش فنی در این زمینه داره

موفق باشید