توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز رسانی نشدن زبان نسخه 2.5.7.2 از طریق مدیریت جوملا
eh.sa.s
09-28-2012, 08:37 AM
سلام
من نسخه را به 2.5.7 بروز رسانی کردم و در قسمت کنترل پنل گزینه آخر می نویسه "نسخه جدید در دسترس می باشد!" و کنار علامت رعد و برق عدد یک داره و وقتی وارد می وشم و گزینه persian را با نسخه 2.5.7.2 می زنم از آدرس :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و انتخاب می کنم و میزنم برای به روز رسانی یه صفحه باز میشه و می نویسه :
-1 - یک خطا رخ داده است
کپی ناموفق
برگشت به کنترل پنل
مشکل من از به روزر رسانی که انجام دادم یا خودش مشکل داره یا باید بسته نسخه 2.5.7 را بصورت کامل نصب کنم نه بصورت ارتقا ؟
دوستان کسی اطلاع داره
با تشکر
spy4spy
09-28-2012, 03:14 PM
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
shamimi
09-28-2012, 05:02 PM
دوست عزیز برای من سالم است و مشکلی ندارد
در صورتی که از چیز پی ان استفاده می کنید حتما آن را disable کنید
poonoodi
09-28-2012, 05:19 PM
زبان فارسی برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پس از دانلود از مدیریت افزونه هر دو بسته را نصب کنید (سایت و مدیریت)
موفق باشید
eh.sa.s
09-28-2012, 05:21 PM
زبان فارسی برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پس از دانلود از مدیریت افزونه هر دو بسته را نصب کنید (سایت و مدیریت)
موفق باشید
فقط یکم ،یکم بیشتر توضیج بدهید لطفا :ghelgheli:
shamimi
09-28-2012, 05:35 PM
فقط یکم ،یکم بیشتر توضیج بدهید لطفا :ghelgheli:
شما ابتدا به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v1.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
را دانلود و از بخش مدیریت افزونه ها نصب کنید همین
eh.sa.s
09-28-2012, 05:37 PM
شما ابتدا به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v1.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون:coool:
spy4spy
09-28-2012, 06:28 PM
fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip چه فرقی با v1 داره؟
shamimi
09-28-2012, 08:18 PM
یکی برای مدیریت باید باشه یکی برای خود سایت
وظیفه دکمه تشکر بهتره آ:p
محمد محسنی
09-28-2012, 08:26 PM
دوستان سلام
-1 - یک خطا رخ داده است
کپی ناموفق
برگشت به کنترل پنل
خطای مربوطه به احتمال خیلی زیاد برای تنظیم نشده صحیح ftp و یا مسیر log , tmp می باشد.
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)
در ضمن دانلود و نصب فایل زبان هم راه حل مناسبی میباشد.
یا حق.
eh.sa.s
09-29-2012, 01:02 PM
انجام دادم اما باز هم پغام هستش ؟!
eh.sa.s
09-29-2012, 01:05 PM
انجام دادم اما باز هم پغام هستش ؟!
ظاهرا درست شد-با زدن "پاک کردن کش" و پاک شدن ،درست شد و نوشته تمام افزونه ها به روز هستند
با تشکر از همه:clap:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.