PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم لود شدن مرحله 5 بعد از تنظیمات دیتابیس در مرحله 4

joomlamaster
09-28-2012, 05:49 PM
با سلام

برای نصب جوملا روی سرور با cpanel، اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنم (مرحله 4) وسپس تا ابد منتظر لود شدن مرحله ی بعد میشم....;)

در مورد اینکه اطلاعات رو وارد میکنم مطمئنم.چون ارروری نمیده و حتی دیتابیسم به اندازه ی 3.19 mb پر میشه و حتی table های ساخته شده رو توش میبینم ، دوستان نظری دارند ؟؟؟

چرا به مرحله ی 5 نمیره ؟؟؟؟؟

miladnasri
10-05-2012, 08:43 AM
والا نظر که چه عرض کنم. خودم دقیقن همین مشکل رو دارم. لطفن یکی این سوال رو پاسخ بده.

miladnasri
10-05-2012, 08:47 AM
اخطاری هم که میاره اینه:
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL

نوید
10-05-2012, 09:01 AM
سلام
مشخصات هاست را خصوص ارسال نمایید تا براتون نصب کنم
موفق باشید

bncmusic
10-14-2012, 09:59 AM
دوستان عزیز منم این مشکل را دارم کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟؟؟؟

shamimi
10-14-2012, 10:21 AM
ممکن از سرور باشد در صورتی که تمامی مراحل را مطمئن هستید
از سرور خود کمک بخواهید هاست مبتنی بر جوملا به شما بدهد
موفق باشید

bncmusic
10-14-2012, 10:45 AM
من همین تنظیمات رو با اینور انجام دادم نصب شد .
مشکلش فقط تو جملاست

kianesfahan
10-14-2012, 12:24 PM
من همین تنظیمات رو با اینور انجام دادم نصب شد . مشکلش فقط تو جملاست با عرض سلام . دوست عزیز ابتدا شما بفرمائید هاست شما چیست ؟ در ضمن شما از کجا می دانید مشکل از جوملاست ؟؟؟؟ اگر این اخطار برای شما نمایش می دهید " قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL " دیتابسی که ایجاد نموده اید پاک نمائید و یک دیتابس جدید ایجاد کنید و در وارد کردن مشخصات دیتابس جدید در مراحل نصب دقت نمائید . مشکل شما نیز حل خواهد شد . موفق باشید .