PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید فایل زبان فارسی برای جوملا 2.5.4

Nasim19
09-29-2012, 09:29 AM
سلام
من کوییک استارن یه قالب رو نصب کردم .حالا می خوام بسته ی زبان فارسی رو توش نصب کنم.یه فایل تو سایت ها پیدا کردم به اسم joomla2.5.4_joomina_ir_full_stabel.zip (که توش فولدر اینستالیشن هم داره !!)
که وقتی اونو نصب می کنم تو قسمت مدیریت زیان اصلا زبان فارسی نمیاد.
کسی می تونه راهنمایی کنه و یه فایل زیان فارسی بهم معرفی کنه؟
ممنون

shamimi
09-29-2012, 10:04 AM
شما ابتدا به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سپس fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v1.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

را دانلود و از بخش مدیریت افزونه ها نصب کنید همین
موفق باشید

novinfard
09-29-2012, 11:55 AM
با سلام

فایل fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) فکر می کنم آخرین نسخه باشه.

بعد از نصب در قسمت مدیریت زبان ها برید و به حالت پیش فرض دربیارید.

shamimi
09-29-2012, 11:56 AM
با سلام

فایل fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) فکر می کنم آخرین نسخه باشه.

بعد از نصب در قسمت مدیریت زبان ها برید و به حالت پیش فرض دربیارید.

سهیل جان من یکبار فکر کردم اینجوری بود ورژن 1 نصب کردم ولی فقط front فارسی شد مدیریت مانده بود وقتی 2 را نصب کردم درست شد

novinfard
09-29-2012, 12:00 PM
سهیل جان من یکبار فکر کردم اینجوری بود ورژن 1 نصب کردم ولی فقط front فارسی شد مدیریت مانده بود وقتی 2 را نصب کردم درست شد

فایل v2 کامل هست و شامل مدیریت و کاربری است. هرچند نسخه 1 هم همین طور به نظر میاد.

Nasim19
09-30-2012, 07:42 AM
سپاسگذارم از راهنمایی شما دوستان