توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تکست های فارسی در منو در مرورگرهای Chrome و Mozilla
leilaa
09-30-2012, 07:57 AM
سلام.
من یه قالب دانلود کردم به نام Findario که با جوملا 1.7 و 2.5 سازگاری داره... اما نوشته های منو را وقتی فارسی میکنم توی chrome و mozilla نمایش نمیده... یعنی دکمه های منو خالی دیده میشن... اما وقتی توی IE تستش میکنم تکست منوها نمایش داده میشن...
کسی میتونه در مورد این مشکل منو راهنمایی کنه؟
با تشکر
safajuy
10-01-2012, 10:42 AM
سلام
لینک سایت خودتون رو قرار بدید
موفق باشید
leilaa
10-02-2012, 07:55 AM
سایتم روی لوکال ه ...
leilaa
10-02-2012, 08:00 AM
از توی فایل ایندکسم این خط رو حذف کردم درست شد...اما خصوصیاتش رو هم از دست داد...یعنی سایه و فونت نوشته ها رو...(اینو از تو یه فروم انگلیسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دیدم و انجام دادم...اگه راه حل بهتری میدونید لطفا بگید....
<script type="text/javascript" src="templates/<?php echo $this->template ?>/js/cufon-yui.js"></script>
safajuy
10-02-2012, 08:24 AM
قالب سایتتون از کوفون برای تغیر فونت و ... استفاده کرده.
چه افکت هایی حذف شده؟
لطفاً سایت رو یک جایی به صورت موقت آنلاین کنید. اینجوری نمیشه راهنمایی درستی کرد
موفق باشید
leilaa
10-02-2012, 08:40 AM
راستش جایی رو برای آنلاین کردن ندارم... یه هاست دارم که الان روش یه سایت هست و این قالبیه که دارم طراحی میکنم تا جایگزین اون قبلی کنم....
فونت ها تغییر کردن... shadow و نوع و سایز فونت... بخاطر وجود شادو گزینه های منو همه دو خطی شده بودن که من شادو را حذف کردم و سایز فونت هام رو کوچک کردم فعلا قابل تحمل شده... و تا مشکل رو پیدا کنم با همین سر میکنم...اما چون در مورد این فایل جاوا که اسمش cufin-yui.js هست اطلاعی ندارم ...نمیدونم باید چیشو تغییر بدم و یا چیکارش کنم تا ظاهر سایتم باز همونطور فانتزی بشه....
safajuy
10-02-2012, 08:49 AM
کوفون یک روش برای تغییر فونت هست
برای اینکه از این قابلیت استفاده نکنید می تونید فونت فیس رو جایگزین این روش قدیمی بکنید
البته کوفون با فارسی به شدت ناسازگاره.(هر سری یه شکل نشون میده)
این تاپیکمی تونه بهتون کمک کنه:
بیایید از فونتهای ایرانی استفاده و حمایت کنیم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>بیایید-از-فونتهای-ایرانی-استفاده-و-حمایت-کنیم) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>بیایید-از-فونتهای-ایرانی-استفاده-و-حمایت-کنیم)
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.