PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در استفاده از قالب

moon89
09-30-2012, 07:34 PM
سلام من قالب zt-xenia رو با فايل quick start كه ضميمش بود روي جوملا 2.5 نصب كردم و پس از نصب اين ارور روي قالبي كه قبلا روي سايت بود اومد

Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php on line 153
'C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\components\com_content\content.php'
( 'C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php' )

Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php on line 163

'C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\components\com_content\content.php
'C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php' )
و با اين دستوري كه يكي از دوستان گفتن اين ارور برطرف شد

"""""وارد قسمت مدیریت سایت تون شوید و از منوی
سایت / تنظیمات کلی / تب سرور / گزارش خطا / برروی هیچ ست کنید."""""

ولي حالا من هر قالبي رو كه انتخاب ميكنم و پيش فرض قرار ميدم و خود جوملا مينويسه """ با موفقيت ذخيره شد""""

اون قالب اصلا روي سايت قرار نميگيره و همون قالب قبليه كه قبلا بودش مياد...

حالا من از شما خواهش ميكنم مشكلم رو برطرف كنيد....

خيلي درگير اين مشكل شدم......

محمد محسنی
09-30-2012, 10:31 PM
دوست عزیز سلام

با یک مرورگر دیگر تست نمایید

احتمال اینکه کش شده باشد وجود دارد.

ولی اینکه می گویید قالب را نصب کردید و پیش فرض هم کردید و نمایش نمیدهد کمی عجیب می باشد.

در ضمن آیا بعد از پیشفرض کردن قالب مربوطه پیشفرض می شود؟

در ضمن آیا بعد از نصب قالب در پوشه template قالب مربوطه قرار میگیرد؟

یا حق