PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک برای اصلاح کد html

mohammad2232
09-30-2012, 11:36 PM
سلام من یک کد html دارم که میخوام در این کد وقتی روی پرتقال دوست داشتنی کلیک میشه به جای اینکه لینکی رو که بهش اختصاص دادم رو در همون صفحه باز کنه با کلیک روی اون لینک رو در صفحه ی جدید باز کنه لطفا راهنماییم کنید ممنونم

<h1 style="color: #000000; text-align: center;"><span style="color: #222222; font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;">تمام حقوق این سایت برای </span><a href="../" style="font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;" data-cke-saved-href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"><strong>پرتقال دوست داشتنی</strong></a><span style="color: #222222; font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;"> محفوظ است </span></h1>

shmata
10-01-2012, 10:37 AM
لطفا پست تونو ویرایش کنید و از تگ کد برای قرار دادن کدهای Html استفاده کنید .
(برروی دکمه صفحه پیشرفته کلیک کنید , تگ code قابل مشاهده خواهد بود)

poonoodi
10-01-2012, 10:51 AM
يك راهنمايي كلي :
دوست عزيز هركاري كه ميخواهيد رو در اديتور خود جوملا انجام بدين( مثل جمله يا تصويري كه لينك شده ) و سپس از منوي پايين اديتور تغيير به كد html رو زده و حال كد ايجاد شده رو براي استفاده كپي كنيد

موفق باشيد

mohammad2232
10-01-2012, 01:20 PM
يك راهنمايي كلي :
دوست عزيز هركاري كه ميخواهيد رو در اديتور خود جوملا انجام بدين( مثل جمله يا تصويري كه لينك شده ) و سپس از منوي پايين اديتور تغيير به كد html رو زده و حال كد ايجاد شده رو براي استفاده كپي كنيد

موفق باشيد

من این کارو کردم ولی نشد خیلی ممنون

mohammad2232
10-01-2012, 01:21 PM
لطفا پست تونو ویرایش کنید و از تگ کد برای قرار دادن کدهای Html استفاده کنید .
(برروی دکمه صفحه پیشرفته کلیک کنید , تگ code قابل مشاهده خواهد بود)

دوست عزیز دکمه ی ویرایشو نمیتونم پیدا کنم فکر کنم چون پست جداگونه هست دیگه نمیشه ویرایش کرد نمیدونم ؟

poonoodi
10-02-2012, 05:03 AM
دوست عزیز دکمه ی ویرایشو نمیتونم پیدا کنم فکر کنم چون پست جداگونه هست دیگه نمیشه ویرایش کرد نمیدونم ؟

سلام

فقط تا مدت زمان محدودي ميشه ويرايش كرد
پس مجددا كد را در پست بعدي در تگ code درج كنيد