PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد بعد از نصب جوملا در سایت

mohsenmgr
10-01-2012, 01:38 PM
بعد از نصب جوملا و پاک سازی installation وقتی بر روی سایت کلیک میکنم صفحه ی اصلی با n تا ارور میاد که 3 تای بالا همگی Strict standard هستند با وجود این که مراحل رو از روی خود سایت جوملا جلو رفتم ( ابتدا xamp سپس ایجاد database سپس نصب جوملا ) مشکل از کجا میباشد ؟

kianesfahan
10-01-2012, 01:58 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .

چه اروری می دهد ؟ ارور ها را درج کنید .

با ومپ سرور نسخه 2 امتحان کنید ایا باز چنین مشکلی است ؟

موفق باشید .

mohsenmgr
10-05-2012, 04:14 PM
متشکرم

خیر بنده از نرم افزار xampp-win32-1.7.7-VC9 یعنی زمپ ! استفاده میکنم . فرقی دارن مگه با هم ؟

با ومپ تست نکردم هنوز ولی اروری که با Xamp میده این است Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore \yjsg_core.php on line 26

16
241
.
.
.
در صورتی که من فقط نصب کردم کار خاصی نکردم که خراب بشه حالا با ومپ هم تست میکنم

shmata
10-06-2012, 06:00 AM
با خاموش کردن display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روشن_وخاموش_کردن_display_errors) مشکل تون حل خواهد شد. در این تاپیک به این موضوع مفصل پرداخته شده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>خواهش-می-کنم-جواب-دهید!!!!!!!!

farshidgb
10-06-2012, 11:43 AM
مرسی منم همین مشکلو داشتم

safajuy
10-06-2012, 03:13 PM
مرسی منم همین مشکلو داشتم

سلام

الانم همین مشکل رو دارید یا حل شد؟

mohsenmgr
10-07-2012, 08:25 AM
داداش ما نا امید شدیم از جوملا بابا :( Display errors رو جفتشو off کردم با wamp هم تست کردم یه خرورا Error از نوع Strict Standards میده با وجود این که همه ی مراحل رو از روی راهنمای نصب میرم . . . یکی کمک کنه !

محمد محسنی
10-07-2012, 03:40 PM
دوست عزیز سلام

لطفا خطا های موجود را اعلام نمایید.

در ضمن مراحل نصب و نوع جوملا و مشخصات سرور خود مثل Apache و PHP را اعلام نمایید..

یا حق