PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین افزونه دانلود به ازای پرداخت

jahan654
10-02-2012, 11:09 PM
دوستان لطف کنند بهترین افزونه دانلود فایل را به ازای پرداخت را معرفی کنند ممنون می شوم
افزونه ای قبلا جومینا زده ولی پیشرفته تر می خواهم
مثلا اطلاعات دیگری را هم که می خواهم بگیره
در کل می خواهم پیشرفته به نظر برسه نه ساده
حتی اگه نمونه ای خاص را مد نظر دارید که ترجمه نشده است ولی تاپ است را معرفی کنید (خودمان ترجمه اش می کنیم)
یک نکته مهم این نسخه را برای جوملا 2.5 نیاز دارم

shmata
10-03-2012, 06:06 AM
شما میتونید در سایت افزونه های جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عبارت دانلود را جستجو کنید تا افزونه های مربوط به دانلود برای شما لیست شود
feature های تمام افزونه ها به زبان پارسی بیان شده و از نظرات سایر کاربران که از آن افزونه استفاده کرده اند هم میتوانید استفاده کنید.

shamimi
10-03-2012, 10:04 AM
به نظر من افزونه payper download را می توانید استفاده کنید ولی رایگان نیست در افزونه جوملا JED موجود است
موفق باشید

safajuy
10-03-2012, 10:10 AM
سلام

مشابه چنین کاری رو افزونه ی RSMembership هم می تونه براتون انجام بده. این افزونه به شما امکان محدود کردن فایل،پوشه،مطلب رو امکان پذیر می کنه وایمنیش هم به نسبت بهتره

موفق باشید

bndghn
10-13-2012, 02:17 PM
سیستم فروش فایل جومینا برای جوملا 2.5
یکم مشکل داره ... اگر مایل بودید، می تونم مشکلاتش را حل کنم و بانک مورد شما را به سامانه متصل نمایم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tml

shamimi
10-13-2012, 10:22 PM
سیستم فروش فایل جومینا برای جوملا 2.5
یکم مشکل داره ... اگر مایل بودید، می تونم مشکلاتش را حل کنم و بانک مورد شما را به سامانه متصل نمایم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جوملا-فارسی-فروش-فایل-آنلاین-بانک-پاسارگاد.html
حل کن بگذار دوستان استفاده کنند دوست من :thanks: