توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تبدیل قالب 1.5 به 2.5
al_info
10-03-2012, 08:02 AM
سلام
من قصد دارم جوملا 2.5 نصب کنم ولی قالبم رو نمی تونم از 1.5 به 2.5 تغییر بدم .
کسی هست میتونه فایل templateDetails.xml و قالب منو ویرایش کنه ؟
ممنون:rose:
shmata
10-03-2012, 08:25 AM
آموزش تبدیل قالب های جوملا 1.5 به قالب های جوملا 2.5
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8 %A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5_%D8%A8%D9%8 7_2.5&redirect=no)
al_info
10-03-2012, 08:29 AM
من این آموزش رو هم خوندم ولی گیج شدم .
خطوط تگ*های <filename> را به تگ <folder> تغییر نام دهید.
این رو باید تمام تگ های filename رو تغییر داد ؟ و هیچ عبارت filename ای باقی نمونه ؟
در قسمت دیگه ی آموزش که نوشته شده
تغییرات زیر نیز باید اعمال شوند: هم خیلی گیج کننده است .
safajuy
10-03-2012, 10:24 AM
سلام
تگ filename برای مواقعی استفاده میشه که شما بخوایید فایل های موجود در root قالب رو معرفی کنید. مثلاً index.php . ولی اگر بخوایید محتویات یک پوشه رو در بر بگیره نیازی نیست دونه دونه فایل ها رو بهش معرفی کنید. کافیه پوشه ی مربوطه رو تگ foldername بذارید. اونوقت شما هر چیزی توی اون پوشه داشته باشید، به هنگام نصب کپی میشه روی سرور، مثلاً پوشه ی css
اگر مشکل دیگه ای داشتید درا دامه ی همین تاپیک با ذکر مشکل بپرسید
موفق باشید
al_info
10-03-2012, 09:53 PM
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان :rose:
فکر میکنم templateDetails.xml ویرایش شد
ولی الان به فایل index.php گیر میده .
مشکل اینجاست که در دانشنامه ذکر شده :
نام قالب "rhuk_milkyway" در فایل "index.php" با کد PHP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تغییر دهید.
یعنی هرجا نام قالب بود با عبارت <?php echo $this->template ?> جایگزین بشه .
در صورتی که در فایل index.php اصلا نامی از قالب من نیست . قالب من ja_kyanite_ii_v_1_0 هست .
سلام دوست من
قالب های شرکتی چون از فریم ورک استفاده میکنند و برخی استفاده نمیئ کنند به علت یک سری کدنویسی خاص تبدیلشون مشکله
با توجه به اینکه قالب شما متعلق به joomlart است نسخه 2.5 آنرا استفاده نمایید
موفق و پیروز باشید
al_info
10-05-2012, 10:37 AM
سلام دوست من
قالب های شرکتی چون از فریم ورک استفاده میکنند و برخی استفاده نمیئ کنند به علت یک سری کدنویسی خاص تبدیلشون مشکله
با توجه به اینکه قالب شما متعلق به joomlart است نسخه 2.5 آنرا استفاده نمایید
موفق و پیروز باشید
سلام :rose:
ممنون از لطفتون
ولی من متأسفانه نسخه 2.5 اون رو ندارم .این نسخه رو هم یکی دو سال پیش بود داشتم که یکی از دوستام بهم داده بود .
چیکار می تونم بکنم ؟
سلام
در سایت جوملا آرت نیز چک کردم متاسفانه هنوز برای 2.5 نسخه نزده پیشنهاد میکنم در حین ارتقا به نسخه 2.5 از یک قالب جدیدتر بهره ببرید
موفق باشید
al_info
10-05-2012, 07:24 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون .
یعنی فایل Index این قالب رو نمیشه ویرایش کرد ؟
shmata
10-06-2012, 06:32 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون .
یعنی فایل Index این قالب رو نمیشه ویرایش کرد ؟
از این منبع برای تغییر قسمت های مختلف قالب تون استفاده کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.