PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کامپونت User_Extended

Salman
03-06-2006, 06:22 PM
البته مشکل من با این کامپونت نیست بلکه با همه کامپونت ها این مشکل رو دارم

ارور زیر نمایان میشه :

Failed to create directory "/home/------/public_html/components/com_user_extended/language"

متشکرم

Salman
03-06-2006, 06:24 PM
شرمنده که دو پست پشت سر هم میدم ولی باید خاطر نشان کنم که همه ی پرمیشن ها 777 هستند ...

firoozmandan
03-06-2006, 06:33 PM
* اگر ممکن هست یه Capture از لینک های زیر در قسمت مدیریت بگیرید و اینجا قرار بدید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> روی تب Permission کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> روی تب Server کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .

یا علی

Salman
03-07-2006, 07:28 PM
واقعا&quot; شرمنده ولی یکی از دوستان گفت با این عکسها این کارارو بکنم :-[

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
03-07-2006, 07:45 PM
سلمان جان دوست شما درست گفته . کار درست همینه که شما کردی( برای امنیت این کار لازم هست ) ... اما یه جاشو فراموش کردی .. E H S

واقعیت امر اینه که خیلی عجیبه ! پرمیشن های شما درست ست شدند و مشکلی ندارن ! اما این اررور !
این error هم فقط زمانی که پرمیشن ها مشکل داشته باشند ظاهر میشه .

اگر دوست داشتی که بتونم بهتر نظر بدم یوزر و پسورد رو به صورت پیام خصوصی بفرست تا سایت رو کاملا چک کنم .
( یه پیشنهاد خارج از این مباحث : McAfee زیاد جالب نیست بهتره از Mod32 یا BitDefender استفاده کنید ;) )

یا علی

Salman
03-08-2006, 01:14 PM
درسته ولی چون بعد از یک نامه طویل مک آفی راضی شد آپدیتم کنه دیگه نمیخوام از دست بدمش :D

در مورد یوزر پس هم .... همین الآن اقدام میکنم ...

firoozmandan
03-08-2006, 01:36 PM
دوست عزیز

سایت شما رو چک کردم .
مشکل شما اینه که در سرور Safe Mode = On هست . با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید( Enovin ) و از اونها بخواهید که Safe Mode را Off کنند ( البته برای سایت شما )

یا علی

Salman
03-09-2006, 06:26 PM
درسته .... ولی فکر کردم شاید فقط زمانی که میخوام خود مامبو فایل رو آپلود و نصب کنه این مشکل پیش میاد .... واقعا&quot; ممنون :D