PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ادامه مطلب در محتوا

in_chan_nafar
10-04-2012, 01:36 PM
با سلام خدمت دوستان

من وقتی مطلبی رو می نویسم در سایت و ادامه مطلب را می ذارم، خوب مطلب نمایش داده می شود در صفحه اول ولی وقتی بر روی لینک ادامه مطلب کلیک می کنم ماژول هایی که گفته شده است فقط در صفحه اول نمایش داده شود در ادامه مطلب هم نمایش داده می شود.
حال من می خواهم که ماژول ها نمایش داده نشود. ممنون می شم اگر کمک کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر

نوید
10-05-2012, 07:26 AM
سلام دوست عزیز
این یک مشکل بزرگی است که من خودم اینجوری حلش میکنم
مثلا تمام مطالب من در مجموعه اخبار است یک آیتم منو برای اخبار می سازم ، اینجوری وقتی مطالب باز می شوند براساس itemid مجموعه اخبار هستند و تنظیم میکنم که مثلا ماژول ها نمایش داده نشوند
موفق باشید

in_chan_nafar
10-05-2012, 11:24 AM
سلام و درود
آخه مطالب من کاملا دسته بندی شده است، من نمی توانم تمام مطالب خودم رو در یک مجموعه بزارم چون کلا دسته بندی مطالب من بهم میریزه، پس دسته بندی به چه درد می خوذه اگر همچین مشکلی وجود داره؟
آیا راه حل دیگری وجود نداره؟

masood111
10-05-2012, 03:23 PM
ببخشيد متوجه منظورتون نشدم
يعني چه ماژول نمايش داده نشود؟
منظورتون اينه كه مثلا خلاصه مطلب وقتي شما ادادمه مطلب رو مي زنيد نشون داده نشه

in_chan_nafar
10-05-2012, 04:04 PM
مسعو جان سلام
مشکل اینجاست که من مثلا گفتم اسلاید شو فقط در صفحه نخست نمایش داده شود، حال اگر بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم اسلاید شو و ماژول های دیگر نیز که فقط باید در صفحه نخست نمایش داده می شدند در ادامه مطلب هم نمایش داده می شوند.
فکر کنم الان منظورم رو بهتر رسوندم

با تشکر