PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فلش در ادیتور

alixs
02-16-2007, 06:08 PM
در ادیتور مدیریت محتوا نمیتوانم فایل فلش را اضافه کنم. وقتی روی insert کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد

abtin
02-16-2007, 06:09 PM
ببینین جاوا اسکریپ بر روی مرور گر شما فعال هست یا نه ؟ اگه نیست فعال کنین ;)

alixs
02-16-2007, 06:16 PM
جاوا فعال باز میشود ولی insert نمیشود

abtin
02-16-2007, 06:29 PM
مرور گرتون چیه ؟ با فایر فاکس هم همین مشکل رو دارین ؟

alixs
02-16-2007, 06:46 PM
بله با فای فاکس و اکسپلورر مشکل دارد .باز میشود ولی وقتی insert میکنی جواب نمی هد

abtin
02-16-2007, 06:56 PM
رو لوکال کار می کنین یا سرور؟ .. احتمالا مشکل از سیستم شماست .. با یه سیستم دیگه چک کنین

alixs
02-17-2007, 10:31 AM
در لوکال نصب شده ولی در سه سیستم مجزا همین مشکل وجود دارد

radmehr
02-17-2007, 10:41 AM
من تست کردم موردی نداشت!
شما یه بار دیگه مامبو رو از روی سایت ما دانلود کنید و دوباره نصب کنید

mmaammbboo
02-17-2007, 12:58 PM
آقا چرا اینقدر اینکارا میکنین؟!
این کد HTML رو پیست کنید توجه کنید که با جای YOUR_FLASH_ADDRESS ها آدرس فایل فلشتون رو بزارین.

&lt;OBJECT codeBase=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=5,0,0,0
height=616 width=497 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;_cx&quot; VALUE=&quot;13150&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;_cy&quot; VALUE=&quot;16298&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;FlashVars&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;
&lt;PARAM NAME=&quot;Movie&quot; VALUE=&quot;YOUR_FLASH_ADDRESS&quot; ref&gt;
&lt;PARAM NAME=&quot;Src&quot; VALUE=&quot;YOUR_FLASH_ADDRESS&quot; ref&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;WMode&quot; VALUE=&quot;Window&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Play&quot; VALUE=&quot;-1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Loop&quot; VALUE=&quot;-1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Quality&quot; VALUE=&quot;High&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SAlign&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Menu&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Base&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;AllowScriptAccess&quot; VALUE=&quot;always&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Scale&quot; VALUE=&quot;ShowAll&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;DeviceFont&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;EmbedMovie&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;BGColor&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SWRemote&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;MovieData&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SeamlessTabbing&quot; VALUE=&quot;1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Profile&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;ProfileAddress&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;ProfilePort&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;
&lt;EMBED
loop=false menu=false quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=120 HEIGHT=40
TYPE=&quot;application/x-shockwave-flash&quot;
PLUGINSPAGE=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;/EMBED&gt;&lt;/OBJECT&gt;&lt;/P&gt;

پیروز باشید

alixs
02-17-2007, 07:02 PM
متشکرم1. ولی من میخوام ادیتورم درست بشه
2-مامبو را دوباره نصب کردم بازم همینطور هست
3- این کد ها را کجا باید اطافه کرد

sorry4uboth
02-17-2007, 07:14 PM
1- 2- این مشکلات ادیتور به سرور و تنظیمات امنیتی اون داره!!

3- در جایی که میخواید فلش بیاد!

payman_ej
05-29-2008, 07:16 PM
سلام من هم در اضافه کردن فلش در محتوا با همین مشکل مواجه میشوم.اگر راه حل ندارد لطفا یک کامپوننت یا ادیتور دیگری را معرفی کنید تا به وسیله آن بتوانم در محتوا فلش قرار دهم.
منتظر راهنمایی شما هستم
ممنون