توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای upload
drezaie
10-08-2012, 11:08 AM
با سلام
وقتی میخوام عکسی رو upload کنم میرم تو فولدر مربوطه choose file رو انتخاب می کنم و استارت آپلوذ رو میزنم شروع به آپلود میکنه بعد یه فایل دانلود کرده:confused::confused::confused::confused: به نام jomla(1).json فایل رو با notpad باز میکنم میگه {"status":"0","error":"This file type is not supported."}
با مرورگز موزیلا15 و IE و Chorom تست کردم فلش پلیر 11 برای هر مرورگر نصب کردم اما بازم نمی تونم عکس upload کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
drezaie
10-09-2012, 08:05 AM
دوستان کسی نمی دونه چه کار باید بکنم؟
shmata
10-09-2012, 08:12 AM
با سلام
وقتی میخوام عکسی رو upload کنم میرم تو فولدر مربوطه choose file رو انتخاب می کنم و استارت آپلوذ رو میزنم شروع به آپلود میکنه بعد یه فایل دانلود کرده:confused::confused::confused::confused: به نام jomla(1).json فایل رو با notpad باز میکنم میگه {"status":"0","error":"This file type is not supported."}
با مرورگز موزیلا15 و IE و Chorom تست کردم فلش پلیر 11 برای هر مرورگر نصب کردم اما بازم نمی تونم عکس upload کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
برای همه تصاویر این اتفاق میوفته یا فقط یک تصویر خاص ؟
از پیغام خطایی که نوشتید مشخصه که تصمیم به آپلود یک فرمت ناشناس برای جوملا را دارید.
drezaie
10-09-2012, 08:44 AM
سلام
برای همه فایل ها فرمت jpg با حجم کمتر از یک Mb
shmata
10-09-2012, 08:51 AM
سلام
برای همه فایل ها فرمت jpg با حجم کمتر از یک mb
تنظیمات ftp را فعال کرده اید ؟
اقدام به آپلود گروهی فایل میکنید یا تکی ؟
drezaie
10-09-2012, 09:07 AM
فایل تکی میخوام آپ لود کنم
تنظیمات ftp میشه راهنمایی کنید؟؟
shmata
10-09-2012, 09:46 AM
این مشکل در نسخه های جدید برطرف شده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به آدرس بالا بروید و کدهایی که گفته را در فایلهایی که مشخص کرده قرار بدید یا اونها را اصلاح کیند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.