PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک برای چیدمان سایت

RezaDesign
10-10-2012, 04:06 AM
سلام خدمت همه دوستان
راستش من از دیروز به جمع جوملایی ها پیوستم و پس از نصبش مشکلات عدیده ای من رو کاملا سردر گم کرده
امکاناتی که من برای سایت میخوام
1. دسته بندی موضوعات در 3 بخش
2. ایجاد صفحات با اسامی دلخواه مانند درباره ما
3. ایجاد گالری تصاویر ( که من ماژولی رو نصب دارم اما نمی دونم چجوری تصویر اضافه کنم )
4. نصب و ایجاد انجمن گفتگو
این چیزهایی هستند که من خیلی ساده نیاز دارم و همه ماژول ها و پلاگین هاش رو در اختیار دارم مشکلی که من دارم اینه که یک قالب دلخواه که از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینجا دریافت کرده ام و کلیه پلاگین های مربوطه رو نصب کردم نمی دونم چجوری صفحه ارایی کنم
منو های بالای سایت که از قبل بودند نشون داده نمی شوند
اگر از دوستان کسی بتونه اینها رو فقط به صورت تست واسم رو سایت انجام بده تا خودم ویرایش کنم و بدونم چخ جوری وقتی پلاگین و ماژولی نصب شد در صفحه اصلی قرار میگیره ممنون میشم
اگرکسی هست تا اطلاعات سایت رو بفرستم
با تشکر

kianesfahan
10-10-2012, 05:18 AM
با عرض سلام و ادب .

ابتدا ورود شما را به جمع جوملا کاران و انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

به سوالات شما با توجه به شماره آن ها پاسخ می دهم :

1 . می توانید یک ماژول منو ایجاد کنید و در موقعیت مناسب قرار دهید .

2 . در منوی بالا و معمولا منوی اصلی سایت می توانید با توجه به نیاز خود صفحات دلخواه را ایجاد و منتشر کنید .

3 . از چه افزونه گالری استفاده کرده اید ؟ معمولا کامپوننت فوکا گالری در این ضمینه محبوبیت خاصی دارد . ایا شما مطمن هستید ماژول استفاده می کنید ؟

4. می توانید از انجمن سازها بهره ببرید و یا از افزونه انجمن کیوننا بهره ببرید. در مورد این افزونه در انجمن جستجو کنید .

برای نمایش منوی بالا به مدیریت ماژول ها مراجعه کنید و مشاهده کنید ماژول منوی اصلی غیرفعال است و یا خیر ؟

دوست عزیز به شما توصیه می کنم کمی وقت بگذارید و کتاب جوملا 2.5 را مطالعه کنید . پاسخ تمامی سوالات شما به طور کامل در کتاب درج شده است .

موفق باشید .