PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چگونه تیتر صفحه را عوض کنم!

molisoft
10-10-2012, 09:46 AM
سلام،
الان که من نصب کردم جوملای 2.5 رو تیتر صفحه همون "جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیرکبیر" مونده و هرکاری می کنم عوض نمیشه.
نام سایت رو هم یه چیز دیگه گذاشتم فکر میکردم با این جایگزین می کنه ولی نکرد. قالب رو هم عوض کردم نشد. باید چکار کنم؟ ممنون.

kianesfahan
10-10-2012, 10:07 AM
با عرض سلام .

مطالب زیر در این ضمینه به شما کمک می کند :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حذف-عنوان-quot-quot-جوملا-2-5-فارسی-مزین-به-نام-امیر-کبیر-quot?p=219407#post219407

موفق باشید .

hormoud
10-11-2012, 12:10 AM
این مراحلو انجام بده، برو مدیریت سایت بعn آیتم منوها و منو اصلی (main menu) را انتخاب کن، سپس از قسمت آینمهای منو صفحه اصلی را انتخاب کن و در قسمت انتخابهای نمایش صفحه تیتر صفحه را ویرایش کن.
برای دسترسی سریعتر میتونی از این آدرس استفاده کنی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
10-11-2012, 04:01 AM
این مراحلو انجام بده، برو مدیریت سایت بعn آیتم منوها و منو اصلی (main menu) را انتخاب کن، سپس از قسمت آینمهای منو صفحه اصلی را انتخاب کن و در قسمت انتخابهای نمایش صفحه تیتر صفحه را ویرایش کن.
برای دسترسی سریعتر میتونی از این آدرس استفاده کنی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوست عزیز بابت پاسخ تان تشکر اما ....

وقتی کاربری توضیح کاملی ارائه می دهد نیازی نیست دیگر به آن تایپیک پاسخ دهید به غیر از اینکه ان تایپیک به نتیجه نرسیده باشد .

موفق باشید .