ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش اسلایدر

data2
10-11-2012, 09:41 PM
سلام
من قالب فارسی شده shaper_simplicity_ii_j25 رو به همراه پلاگین helix نصب کردم. بعد از فعال کردن پلاگین و نصب قالب به صورت پیشفرض اسلایدر قالب نشون داده نمی شه.
حتی بعضی از فالبهای انگیسی رو که نصب می کنم با این مشکل رو به رو میشم.
چی کارباید بکنم؟

hossein0241
10-11-2012, 10:09 PM
سلام دوست عزیز
اگر فقط قالب رو دانلود کردید (که احتمالا هم همینطوره ) باید اسلایدر رو هم بصورت جدا دانلود کنید و نصب بفرمایید.

data2
10-11-2012, 10:56 PM
سلام دوست عزیز
اگر فقط قالب رو دانلود کردید (که احتمالا هم همینطوره ) باید اسلایدر رو هم بصورت جدا دانلود کنید و نصب بفرمایید.

از کجا دانلود کنم و بعد از نصب چطوری باید تنظیم بشه تا توی صفحه سایت نشون داده بشه؟

hossein0241
10-11-2012, 11:06 PM
برای اینکه بتونید قالبتون رو دقیقا شبیه همونی که تو دمو می بینید بکنید ، پیشنهاد می کنم که به جای دانلود تک تک افزونه ها ، و نصب اونها ، بسته نصبی (جوملا + قالب + افزونه های مورد نیازش) قالب رو دانلود کنید و از اول مثل جوملا نصب کنید و در آخرین مرحله از نصب گزینه "نصب اطلاعات نمونه رو هم نصب کنید"

این دموی قالب شما هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای دانلود بسته نصبی هم می تونید از طریق سایت سازنده اقدام بفرمایید ( یعنی این لینک) : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فقط مورد اولی رو دانلود کنید و همانطور که بالاتر عرض کردم ، فایل رو تو هاستتون اکسترکت کنید و مثل یک جوملا از اول نصب کنید

data2
10-12-2012, 10:43 AM
الان قالب pocha رو نصبیدم. این قالب نیاز به راست چین کردن نداره. ماژولهای اونو هم نصب کردم. ولی اصلان مثل دمو نشده. اسلایدر رو هم خودش داره . چی کار باید بکنم.؟
دمو انلاین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وب سایت من :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
10-12-2012, 03:21 PM
دروود

وب سایت شما که در حال نمایش نیست
ولی نکته این هست نمایشی که شما از قالب میبینید کانلاً دیزاین شده هست و فقط در صورت نصب اطلاعات نمونه همون موزد به صورت quickstart میتونید عیناً ببینید
در غیر این صورت تغییرات بسیاری رو باید اعمال کنید

در پناه ایزد