توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از منوهای جی کوئری در قالب
trtqh
10-12-2012, 09:26 PM
با سلام
سایت زیر منوهای بسیار زیبایی داره
apycom.com
اما مشکل این جاست که منو ها جی کوئری هستند و کار بردنشون تو قالب کمی سخت هست
خواهشی که از شما عزیزان دارم این هست که به بنده بگید برای استفاده از این منو ها باید چی کار کنم؟
تاپیک هایی هم در این مورد زده بودند دوستان که واقعیت با هیچ کدمشون به نتیجه نرسیدم؟
خواهشا خواهشا کمک کنید که بتونم از این منوها استفاده کنم
10-13-2012, 06:52 AM
نحوه ایمپورت کردن فایلهای js و ... در قالبهای جوملا به در مقاله طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) قسمت نکاتی در مورد اضافه کردن عکس و فایلهای javascript به قالب توضیح داده شده.
trtqh
10-13-2012, 12:46 PM
نشکر از شما اما متاسفانه آموزش کاملی نبود و بنده نتونستم با این آموزش از این منوها استفاده کنم
امکانش هست خودتون از این منوها استفاده کنید و آموزشی در همین زمینه قرار بدید؟
10-14-2012, 11:36 AM
دوستان بنده منتظر جواب های شما هستم لطفا کمک کنید
trtqh
10-25-2012, 10:33 PM
سلامدوستان میشه د این مورد کمک کنید یا مقاله مفیدی رو به بنده معرفی کنید یا به من پله پله بگید که باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
شما میخواهید منوهای جاوا اسکریپت شما به صورت داینامیک در سایت عمل کنند؟ یعنی به جوملا متصل باشند
موفق باشید
trtqh
10-28-2012, 10:39 AM
با سلامی مجدد
میخوام از اون منوها در قالب خود استفاده کنم تا ظاهری زیباتر +منوی آبشاری در سایت داشته باشم
سلام
بهترین کار دیگه اینه که شما از قالب t3 خام استفاده کنید که مگا منو داره و شما می تونید قالبتونو روش سوار کنید
موفق باشید
trtqh
12-09-2012, 02:36 AM
سلام دوستان
واقعا کسی نمیتونه این رو به من یاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری یه منوی جی کوئری تو قالب اضافه کنم؟؟؟؟
shmata
12-09-2012, 06:55 AM
سلام دوستان
واقعا کسی نمیتونه این رو به من یاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری یه منوی جی کوئری تو قالب اضافه کنم؟؟؟؟
از این افزونه استفاده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.