توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدهای ویدیو در مطالب
nama09
10-13-2012, 04:07 AM
سلاموقتی از کد ویدیو(ٍembed) در مظالب استفاده میکنم صفحه سیاه دیده میشه چظوری میشه یه عکس (Thumbnails) رو اون قرار بدم
سلام
شما از کدام پلاگین پخش ویدیو استفاده می کنید؟
موفق باشید
nama09
10-13-2012, 05:53 AM
وقتی از embed استفاده میکنیم پلیر همون سایت مرجع رو میاره چه کدی رو به embed باید اضافه کرد تا عکسی از فیلم رو روی پلیر بزاره و از سیاه بودن در بیاد
shmata
10-13-2012, 07:28 AM
وقتی از embed استفاده میکنیم پلیر همون سایت مرجع رو میاره چه کدی رو به embed باید اضافه کرد تا عکسی از فیلم رو روی پلیر بزاره و از سیاه بودن در بیاد
این موضوع کاملا طبیعیه .
میتونید از این افزونه استفاده کنید که در پارامترهاش امکان انتخاب اسکین های مختلف رو بهتون میده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
nama09
10-14-2012, 03:58 AM
نه دوستان من فقط میخوام در Embed ویدیویی کدی اضافه کنم که عکسی از ادرس مورد نظر رو وقتی که صفحه لود میشه روی پلیر نمایش بده؟
shmata
10-14-2012, 05:50 AM
embed در واقع مثل یک iframe است . به علت ف ی ل ت ر بودن اکثر سایت هایی که خدمات ویدئویی ارائه میدن ممکنه اون قسمت از صفحه تون تصویر سایت پیوند ها رو نمایش بده.
این سایت به شما کمک میکنه که یک ویدئو پلیر در سایت تون داشته باشید و همین طور یک تصویر قبل از لود شده ویدئو نمایش میده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
nama09
10-14-2012, 06:10 AM
بله درسته ولی embed رو از سایتی قرار دادم که ***** نیست و embed همراه خودش پلیر داره و فیلم در سایتم نمایش داده میشه فقط قبل از پلی کردن پلیر سیاه هست که میخوام بجای سیاه بودن عکسی نمایش داده بشه
چه کدی رو به embed باید اضافه کنم؟
shmata
10-14-2012, 06:26 AM
اگر در پارامترهای embed کد تون گزینه preload میتونید آدرس یک تصویر رو بهش بدید در غیر اینصورت راهی ندارد چون یک جا دیگه اجرا میشه و شما دسترسی ای بهش ندارید
nama09
10-14-2012, 06:30 AM
preload نداره اما سایتی که embed میگیرم ازش مال خودمه راهی داره که بتونم عکس تو embed بزارم؟
shmata
10-14-2012, 06:42 AM
preload نداره اما سایتی که embed میگیرم ازش مال خودمه راهی داره که بتونم عکس تو embed بزارم؟
لینک سایت را بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.