PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت ایجکس دبیرخانه شایگان

bndghn
10-13-2012, 01:04 PM
با عرض سلام و ادب

چند روزه نشستم دارم روی کامپوننت دبیرخانه کار می کنم. امروز دفتر اندیکاتورش آماده شد و تونستم نسخه دموش را آپ کنم. این کامپوننت کاملا Backend است و نسخه Front نداره(حداقل تا امروز)
به زودی بخش های دیگرش هم کامل خواهد شد. نکته مهم در مورد این کامپوننت جستجو کاملا ایجکس و هوشمند آن است که آن را به نرم افزارهای ویندوز بیس شبیه ترش می کنه.
فعلا قصد انتشار این کامپوننت را به صورت رایگان ندارم.
لینک ورود به بخش مدیریت:
demo.enashr.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نام کاربری: demo
رمز عبور: demo

bndghn
10-13-2012, 02:10 PM
تصویری از محیط کامپوننت

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

bndghn
10-13-2012, 03:14 PM
لینک اصلاح می شود:
demo.enashr.ir/administrator (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نام کاربری: demo
رمز عبور: demo

نوید
10-13-2012, 07:00 PM
سلام و خسته نباشید
کار جالبی بود ، امیدواریم سایر دوستان نیز دست به کار شده و افزونه های فارسی و بومی بیشتری داشته باشیم
موفق باشید

shobeirgh
10-26-2012, 08:55 AM
دوست من کارت خیلی خوبه

فقط یک نکته رو در نظر بگیر که هنوز تا paperless شدن خیلی فاصله داریم پس برای هر درخواست یک فیلد آپلود فایل رو هم بذار که بشه فایل اسکن شده یا فایل ورد و ... رو ضمیمه کرد و روی اون پاراف رو انجام داد.

kianesfahan
10-26-2012, 04:17 PM
با عرض سلام .

یکی از سایت های خدمات جوملا چنین افزونه ای منتشر کرده است البته خیلی معایب دارد .

ما افزونه را برای نسخه 2.5 ارتقا دادیم . امکانات جدید اضافه کردم . بهینه سازی کردیم . امنیت ش را تامین کردیم .

افزونه ما امکانات جالبی دارد .

سیستم شما نیز شبیه به سیستم ما می باشد البته جای کار زیادی دارد . امیدوارم بتوانید بیشتر نیاز و امکانات چنین سیستم های را انالیز نمائید .

موفق باشید .

bndghn
11-06-2012, 08:26 AM
جناب آقای shobeirgh (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کاملا حق با شماست. در نسخه جدیدش امکان اضافه کردن سند و آدرس آرشیو در بایگانی فیزیکی نیز افزوده شده است. متاسفانه وقت نکردم سایت دمو را بروزرسانی اش کنم.

جناب آفای kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) از اصفهان، در حال حاضر چون پروژه های برنامه نویسی را به صورت فری لنسر کار می کنم، توسعه این جور کامپوننت ها را به صورت تجاری و آنالیز شده انجام نمی تونم بدم. سطح امکانات هم بستگی به نیاز مشتری نهایی دارد. در شرکت یکی از دوستان(جناب آقای مهندس علوی نیک) پروژه های بزرگ و ارزنده ای در زمینه سامانه های خدمات پس از فروش و اتوماسیون با استفاده از فریم ورک جوملا انجام شد.