PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم ساز زیبا و فارسی

yavare tanha
10-13-2012, 10:00 PM
با سلام و درود

دوستان من یک فرم ساز میخوام که علاوه بر فارسی بودن و زیبایی بتونم باهاش راحت کار کنم یعنی اگه آموزش هم داشته باشه چه بهتر/ راستی با اغلب فرم سازهای جوملا کار کردم ولی اونی که میخواستم در نیومد.ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکر از همگی دوستان بخصوص اساتید محترم.

shamimi
10-13-2012, 10:05 PM
rsform نسخه 2.5 هست که تجاری می باشد نسخه 1.5 رایگان است
form maker هست باز تجاری هست
breezing هست که باز هم تجاری هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رایگان می باشد
تست کنید لطفا

yavare tanha
10-14-2012, 10:00 AM
اگه فرم ساز رایگان باشه بهتره / از فرم ساز هایی که گفتید نمونه کار هم دارن؟راستی میخوام فارسی باشه

shamimi
10-14-2012, 10:19 AM
نمونه هاش در لینک هست در جوملا در بخش jed بزینید Form تمامی فرم سازها با دموهایشان می اید
موفق باشید

yavare tanha
10-14-2012, 11:13 AM
دوست گرامی من یک فرم ساز میخوام که فارسی باشه .این سایت رسمی جوملا و البته انگلیسی هستش.

shamimi
10-14-2012, 11:43 AM
بله درسته
باید یا خودتون دست بکار بشوید یا برخی دیگر سرچ کنید فارسی شده است موجود است
موفق باشید

kianesfahan
10-14-2012, 11:59 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز shamimi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اینجا کسی به اجبار کاری را انجام نمی دهد . شما نیز اگر وقت ندارید می توانید به کاربران پاسخ ندهید .

و اما دوست عزیز yavare tanha (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) شما می توانید از فرم سازهای RSform و Breezingforms استفاده نمائید .

RSform تجاری هست و باید خریداری شود اما در نت می توانید به صورت فارسی و رایگان دانلود نمائید . اما Breezingforms رایگان و فارسی شده است . در نت و انجمن در مورد این دو فرم ساز جستجو کنید .

موفق باشید .

yavare tanha
10-14-2012, 05:41 PM
با سلا و احترام

ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون

kianesfahan
10-15-2012, 05:56 AM
با سلا و احترام

ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون

با عرض سلام .

بنده خودم Rsform را به شما پیشنهاد می دهم . فرم ساز کامل ، جامع ، فارسی و زیبا .

اموزش های فراوانی در این ضمینه این فرم ساز در نت وجود دارد . حتی شما می توانید با این فرم ساز قسمت محاسبه انلاین نیز ایجاد کنید و تمامی امکاناتی که مد نظر دارید اعم از اپلود عکس ، محسابه انلاین هزینه ها و پرداخت آنلاین را این فرم ساز در اختیار شما قرار می دهد .

برای پرداخت آنلاین نیز می توانید از افزونه زیر استفاده نمائید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و با دوست خوبم میلاد جان در این رابطه صحبت نمائید .

موفق ، پیروز و سربلند باشید .

yavare tanha
10-16-2012, 11:02 AM
آقا دمت گرم کارت درسته.خدا پشت و پناهت باشه. اگه از rsform یه نسخه ای که بدون مشکل باشه رو برای دانلود بذاری که واقعاً ممنونت میشم. در هر صورت بازم ازت ممنون دوست خوبم.

kianesfahan
10-16-2012, 11:39 AM
آقا دمت گرم کارت درسته.خدا پشت و پناهت باشه. اگه از rsform یه نسخه ای که بدون مشکل باشه رو برای دانلود بذاری که واقعاً ممنونت میشم. در هر صورت بازم ازت ممنون دوست خوبم.

با سلام .

خواهش میکنم دوست عزیز .

از بابت قرار دادن شرمنده . نسخه سالم و بدون مشکل برای هر دو نسخه 1.5 و 2.5 جوملا سراغ داریم اما چون افزونه تجاری هست نمی توانیم در انجمن قرار دهیم .

در نت جستجو کنید می توانید خریداری و دانلود نمائید .

موفق ، پیروز و سربلند باشید .