توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Roc gallery
elyastel
10-14-2012, 07:00 AM
سلام خدمت همه دوستان
ضمن پوزش از اينكه تاپيك تكراري شده است
سلام
كسي از دوستان ميدونه در Roc gallery ،چطوري ميشه عكسهاي آپلود شده رو به يك گالري خاص تخصيص داد؟
باتشكر
shmata
10-14-2012, 07:16 AM
در تمام گالریها در مرحله آپلود عکسها میتونید اون تصویر به یک مجموعه خاص یا آلبوم اختصاص داد
elyastel
10-14-2012, 07:27 AM
سلام جناب Shmata ، عذر زحمات ...
ضمن تشكر،،در ادامه فرمايشتون بايد عرض كنم كه در هنگام آپلود ، جايگاهي براي تخصيص آن به يك گالري رو نداره !!!!
و من هم ساعتها روش كار كردم سر در نياوردم چطوري كار ميكنه !!!!
با اجازتون اطلاعات مورد نظر رو بهتون پيام خصوصي ميكنم
با تشكر
shmata
10-14-2012, 07:46 AM
خواهش میکنم دوست من
بنده سایت شما را دیدم / شما از قبل یک مجموعه ایجاد کرده بودید منم یک مجموعه به اسم secondcat ایجاد کردم
بعد از همان طریقی که عرض کردم موقع اپلود تصویر را به مجموعه اختصاص دادم .
هنگام استفاده از مجموعه ها در مدیریت منوها وقتی یک آیتم منو از نوع اون گالری تون میسازید باید Category Id اون مجموعه را بنویسید تا منو به مجموعه assign شه.
یک مورد تستی برای شما انجام دادم
elyastel
10-14-2012, 08:12 AM
خواهش میکنم دوست من
بنده سایت شما را دیدم / شما از قبل یک مجموعه ایجاد کرده بودید منم یک مجموعه به اسم secondcat ایجاد کردم
بعد از همان طریقی که عرض کردم موقع اپلود تصویر را به مجموعه اختصاص دادم .
هنگام استفاده از مجموعه ها در مدیریت منوها وقتی یک آیتم منو از نوع اون گالری تون میسازید باید Category Id اون مجموعه را بنویسید تا منو به مجموعه assign شه.
یک مورد تستی برای شما انجام دادم
ضمن تشكري دوباره
جناب مهندس Shmata ،شما زحمت كشيده بوديد و روي Accordion Gallery (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=70) كار كرده بوديد، اگه ميشه روي Roc gallery هم محبتتونو معطوف بفرمائيد.
با تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.