PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب

pesar_ariyaie
10-14-2012, 10:55 AM
با سلام من میخواهم یک سایت برای آکادمی فیزیک و نجوم دانشگاه بسازم که هم حالت خبری داشته باشد و هم ظرفیت ایجاد تالار و ارائه کردن مقالات اما چون تازه کار هستم گیج شدم لطفا راهنمایی کنید...ممنون:confused:

kianesfahan
10-14-2012, 11:50 AM
با عرض سلام .

از سایت های زیر می توانید مشاهده و تهیه نمائید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

rockettheme.com

joomla24.com

و.....

در نت نیز جستجو نمائید .

موفق باشید .

Joomla Armator
10-15-2012, 06:17 AM
دوست عزیز پیشنهاد بنده برای طراحی پرتال خبری جوملاست وبرای تالار گفتگو وی بی هستش که میتونید بهم اتصالشون بدید
موفق باشید

naser1357
10-21-2012, 05:42 AM
سلام دوس عزيز.... در مورد همين وصل كردن دو تا لينك به هم يه سوال داشتم.. من يه سايتي رو ميخوام براي يه از مشتريها طراحي كنم كه هم وبلاگ داره وهم وبسايت. يعني ميخوام يه وبلاگ از نوع ورد پرس طراحي كنم براش وهم يه وبسايت كه داره ولي ميخوام تبديل به جوملا كنم.. شما چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد.. ضمن اينك ايا ميشه هر دو وب سايت و وبلاگ رو با جوملا طراحي كرد.. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

نوید
10-21-2012, 05:53 AM
سلام دوست عزیز
لطفا سوال خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید
موفق باشید