توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک فوری
jimi notron
10-14-2012, 08:02 PM
سلام دوستان من به تازگی کار با joomula رو شروع کردم ولی با کارایی های ان کم و بیش اشنا هستم برای اپلود جومولا روی هاست به نرم افزار ftp نیاز است
اگر ممکنه یه نرم افزار ftp به همراه اموزش کار با این نرم افزار را برایم قرار دهید ممنون
سوال دوم من درباره یکی از مراحل نصب جومولا می باشد در یه مرحله ای داریم تنظیم ftp این به چه دردی می خوره اگه فعالش کنیم؟
jimi notron
10-14-2012, 08:24 PM
سوال دیگر من درباره ی افزونه های جومولا است یه جور افزونه وجود داره که کار های زیر را انجام بده
مثلا فرض کنید بخواهیم تعدادی را ثبت نام کنیم و ان ها هزینه ی ثبت نام رو اینترنتی واریز کنند
شبیه روند ثبت نام کنکور سراسری
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
elyastel
10-14-2012, 10:13 PM
سلام دوستان من به تازگی کار با joomula رو شروع کردم ولی با کارایی های ان کم و بیش اشنا هستم برای اپلود جومولا روی هاست به نرم افزار ftp نیاز است
اگر ممکنه یه نرم افزار ftp به همراه اموزش کار با این نرم افزار را برایم قرار دهید ممنون
سوال دوم من درباره یکی از مراحل نصب جومولا می باشد در یه مرحله ای داریم تنظیم ftp این به چه دردی می خوره اگه فعالش کنیم؟
سلام دوست عزیز
قبل از هر چیز پیشنهاد میکنم سوالات مختلف خود را در تاپیکهای مختلف بیان بفرمائید تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید.
ضمنا"شما میتونید ٰ اگه از cpanel استفاده میکنیدٰ از فایل منیجر برای آپلود استفاده نمایید.
موفق باشید
kianesfahan
10-15-2012, 03:51 AM
با عرض سلام .
ابتدا شما را به مطالعه قوانین انجمن دعوت مینمایم . برای سوال های خود از عنوان مناسب استفاده نمائید و هر سوال را در تایپیک جدید مطرح کنید .
در ادامه صحبت های دوست عزیزم جناب elyastel باید عرض کنم مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند :
در ضمن در مورد نرم افزار های Ftp نیز می توانید در نت سرچ کنید و به دلخواه خود یک نمونه را انتخاب نمائید .
آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D 8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel)
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
kianesfahan
10-15-2012, 03:53 AM
سوال دیگر من درباره ی افزونه های جومولا است یه جور افزونه وجود داره که کار های زیر را انجام بده
مثلا فرض کنید بخواهیم تعدادی را ثبت نام کنیم و ان ها هزینه ی ثبت نام رو اینترنتی واریز کنند
شبیه روند ثبت نام کنکور سراسری
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
با عرض سلام .
سوال جدید با عنوان مناسب و در تایپیک جدید مطرح شود .
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
torghoundy
10-15-2012, 07:19 AM
سلام
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم ابتدا کتاب راهنمای جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو که لینکش در امضای بنده موجود هست مطالعه بفرمایید تا به جواب تعداد زیادی از سوالات خودتون برسید.
همچنین شما رو به مطالعه قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نیز دعوت میکنم.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.