توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی افزونه مدیریت نظرات با قابلیت رای دادن به نظر هر نفر
hichestan
10-15-2012, 05:12 AM
با سلام و لطفاً از مدیران محترم میخوام که راهنمایی دقیق بفرمایند
افزونه جی کامنت برای مدیریت نظرات قابلیت این که به هر نظر نیز رای بدهیم نداره
مثل اسیت خبرآنلاین و الف که میشه نظرات را مثبت و یا منفی کرد
خواهشاً اگه دوستان سراغ دارند معرفی کنند .البته یک پست دیگه ای هم با این موضوع بود که کسی جواب نداه
با تشکر
shamimi
10-15-2012, 09:30 AM
برای jcomment من ندیدم ولی این هست ببین بدرت می خوره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hichestan
10-15-2012, 10:39 AM
برای jcomment من ندیدم ولی این هست ببین بدرت می خوره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوست عزیز
ضم تشکر از پاسختون
نه منظور من این نبود . اگر دقت میکردید من میخام موافق و یا مخالف بون یک نظر را نمایش بدم
سایت الف را باز کنید و یکی از مطالبی که خوانندگان نظر گذاشتن ... حالا میشه با یک مثبت و یا منفی نظرمون و اعلام کنیم
shamimi
10-15-2012, 11:34 AM
در مورد نظرات اگر می خواهید من سیستم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را معرفی می کنم ورژن قدیمی آن دارای فارسی می باشد ولی 2012 آن خیر که براحتی می توانید درسایت استفاده کنید مانند سایت electronica.ir هر کدام از اخبار را باز کنید مشاهده می فرمایید. منظور شما اینگونه هست ؟
hichestan
10-15-2012, 04:30 PM
دوست عزیز
از خودم ناامید شدم ه نتونستم منظورم و انتقال بدوم
منظور لایک و دیزلایک کردن یک نظر هست....همون کاری که تو فیس بوک انجام میدن .......یک نگاه به لینک های پایین بیندازید من مطمئنم که جی کامنت این قابلیت و داره ولی من دارم یک جا اشتباه عمل می کنم ......بقیه دوستان لطفاً کمک کنند
hichestan
10-15-2012, 04:31 PM
در مورد نظرات اگر می خواهید من سیستم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را معرفی می کنم ورژن قدیمی آن دارای فارسی می باشد ولی 2012 آن خیر که براحتی می توانید درسایت استفاده کنید مانند سایت electronica.ir هر کدام از اخبار را باز کنید مشاهده می فرمایید. منظور شما اینگونه هست ؟
دوست عزیز
از خودم ناامید شدم ه نتونستم منظورم و انتقال بدوم
منظور لایک و دیزلایک کردن یک نظر هست....همون کاری که تو فیس بوک انجام میدن .......یک نگاه به لینک های پایین بیندازید من مطمئنم که جی کامنت این قابلیت و داره ولی من دارم یک جا اشتباه عمل می کنم ......بقیه دوستان لطفاً کمک کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shamimi
10-15-2012, 05:02 PM
دوست عزیز سیستم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم دارد منظور شما هم فهمیدم
می توانید نظرات را vote کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.