PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل نصب جوملا 2.5

javad-nagizadeh
10-16-2012, 10:15 AM
با سلام و خسته نباشید
من نتونستم جوملا را نصب کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

elyastel
10-16-2012, 10:29 AM
سلام

دوست عزيز ميشه بفرمائيد دقيقا" تو كدوم مرحله به مشكل ميخوريد و جه اروري ميده !؟

موفق باشيد

javad-nagizadeh
10-16-2012, 02:16 PM
زمانیکه بر روی لینک نصب جوملا کلیک میکنم یعنی همان مرحله اول
این هم پیغان همان صفحه ارور ... من چیزی نمیفهمم
Server errorThe website encountered an error while retrieving <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:

Reload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) this webpage later.

HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.

kianesfahan
10-16-2012, 06:37 PM
زمانیکه بر روی لینک نصب جوملا کلیک میکنم یعنی همان مرحله اول
این هم پیغان همان صفحه ارور ... من چیزی نمیفهمم
Server error

The website encountered an error while retrieving <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:

Reload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) this webpage later.

HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.

با کسب اجازره از دوست خوبم elyastel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دوست عزیز همان طور که مشاهده می کنید Server error مشکل از سرویس هاست شما می باشد .

هاست های رایگان سازگاری کامل با جوملا را ندارند و به شما نیز استفاده از این هاست ها را توصیه نمی کنیم .

با سرویس دهنده هاست خود در ارتباط باشید . موفق ، پیروز و سربلند باشید .