PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال پوشه جوملا

index.mailbox
10-17-2012, 07:16 AM
سلام، میخوام انتقال پوشه رو برای جوملام انجام بدم خوب، به پوشه جدیدی که ایجاد کردم کپیش میکنم و configuration رو هم آدرس tem و log رو ویرایش میکنم (اگه اشتباه نگفته باشم اسماشونو البته).

Warning: require_once(/home/***/public_html/shiftdown.ir/administrator/components/com_community/tables/cache.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***/public_html/shiftdown.ir/components/com_community/libraries/core.php on line 30

Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/***/public_html/shiftdown.ir/administrator/components/com_community/tables/cache.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/***/public_html/shiftdown.ir/components/com_community/libraries/core.php on line 30

sahama
10-17-2012, 08:08 AM
خوب من خیلی وقته با cb کار نکرده ام ولی این ایراد مربوط به اون می شه که احتمالا در جابجا کردن سایت مسیر یکی از فایل های مورد نیازش تغییر کرده است

index.mailbox
10-17-2012, 08:25 AM
cb چی هست؟ / من چون از جومسشیال استفاده کردم گفتم شاید به این خاطر باشه ولی تست کردم بدون جومسیال هم ارور میداد حالا ارور رو یادم نیست / سوال من اینجاست که این روشی که من رفتم درسته؟
راه حلی شما دارید براش؟

sahama
10-17-2012, 08:45 AM
CB همون Community Builder که ظاهرا قبلا نصب شده بوده

index.mailbox
10-17-2012, 08:53 AM
جومسشیال یا cb نمیشه انتقالشون داد؟

نوید
10-17-2012, 06:26 PM
سلام
در بخش مدیریت کش را غیرفعال نمایید ببینید جواب میده
موفق باشید