PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود قالب

WebStarBushehr
10-17-2012, 10:42 AM
سلام. من تازه وارد هستم. توی سایت قسمتی برای دانلود قالب ها نیست؟

یه قالب میخام شبیه به این سایت بشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از دوستانی که قالب های زیاد دیده اند، ممنون میشم کمک کنند.

elyastel
10-17-2012, 11:52 AM
سلام. من تازه وارد هستم. توی سایت قسمتی برای دانلود قالب ها نیست؟

یه قالب میخام شبیه به این سایت بشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از دوستانی که قالب های زیاد دیده اند، ممنون میشم کمک کنند.

سلام دوست عزيز

براي قالب بايد خودتون در نت سرچ بفرمائيد ، موارد بسيارند ... براي نمونه مورد اين سايت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو كه در رابطع با قالبهاي رايگانه يه بررسي بفرمائيد.

موردي هم كه در بلا مثال زديد هم چيز خاصي نداره و به راحتي با قالبهاي متنوعي كه جوملا داره ميتونيد طرحريزي بفرمائيد.( هرچند اون قالب جوملائي نبود و با aspكار شده بود!)

اما منظورتون از عبارتي جائي براي دانلود وجود نداره رو نفهميدم !! آيا منظورتون اينكه در مديريت جوملا جائي براي دانلود قالب وجود نداره ؟ يا نه .... ؟!

موفق باشيد

WebStarBushehr
10-18-2012, 07:40 AM
منظورم توی سایت بود. مثلا یه مکان برای دانلود قالب های مطمئن و تست شده باشه. آره سایته Asp.net بود اما با PHP هم میشه طراحی کرد. شما با توجه به نمونه کارها و قالب هایی که دیدید نمیتونید یه قالب بهم پیشنهاد بدید؟ تشکر

elyastel
10-18-2012, 07:56 AM
منظورم توی سایت بود. مثلا یه مکان برای دانلود قالب های مطمئن و تست شده باشه. آره سایته Asp.net بود اما با PHP هم میشه طراحی کرد. شما با توجه به نمونه کارها و قالب هایی که دیدید نمیتونید یه قالب بهم پیشنهاد بدید؟ تشکر

سلام دوست عزيز

در همون لينكي كه خدمتون ارائه كردم قالب هاي خوبي ميشه پيدا كرد.

اما اگه دنبال قالب هاي تاپ و حرفه اي هستيد ، پيشنهاد من استفاده از قالب هائي است كه تيمهاي قوي چون: Rocketheme ، Yootheme ، Zootempleat ، Vtemtempleate و... ارائه كردنند.

در پيام خصوصيتون يكي از مكانهاي ارائه دهنده اين قالب ها ارسال شد

موفق باشيد

hossein0241
10-18-2012, 08:22 AM
مشکل خاصی نداره
تنها چیزی که لازم دارید یه قالب و یه افزونه تب ساز هست
که می تونید از همون قالب پیش فرض جوملا فارسی (امیر کبیر) + یک تب ساز شبیه به این قالبی که فرمودید رو در بیارید
اگر قالب رو ندارید ، اینم لینک: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این لینک رو هم ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که تب سازش هم توی بسته نصبیش هست