توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل قالب export شده به جوملابه آرتیستیر
nahid pouya
10-18-2012, 10:28 AM
سلام دوستان
من با ارتیستیر یه قالب طراحی کردم و به جوملا اکسپورت کردم حالا منوهای بالای سایتم نمایش داده نمیشن چطوری میتونم دوباره با آرتیستیر باز کنمش
و مشکل از کجاست که منوها نمایش داده نمیشن.؟؟
safajuy
10-18-2012, 12:04 PM
سلام
شما ماژول منو رو در موقعیت مورد نظر منتشر می کنید؟
موفق باشید
itist
10-23-2012, 12:47 PM
سلام
شما ماژول منو رو در موقعیت مورد نظر منتشر می کنید؟
موفق باشید
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. برای حلش یه ماژول تعریف کردم و موقعیت اونو به چیزی که از توی کد صفحه اصلی قالب پیدا کرده بودم تغییر دادم. حالا نوار منو و رنگ پشت زمینه ی اونو نشون می ده، عناوین منو ها رو هم نشون می ده اما مشکل این جاست که استایل منوهای قالب رو به اونا اعمال نمی کنه. یعنی توی قالب من منوهابا یه فونت یه کم درشت تر، سفید رنگ و در یک خط باید نشون داده بشن، اما این جا همه رو توی یه ستون و با ظاهر کاملا ساده و بدون اون استایل داره نشون می ده. توی کد صفحه ی درحال نمایش دیدم که برای هر کدوم از موارد منو (مثلا "خانه") که در واقع یک تگ li هستن، یه کلاس تعریف کرده بود که اون کلاس اصلا توی css قالب من وجود نداره و در مواقع اگه اون کار رو نمی کرد همه چی درست پیش می رفت. حالا چی کار کنم؟ چه طور می شه اون اسم کلاس ها رو حذف کرد؟
سلام دوست عزیز
لطفا شما مشکل خود را در تاپیک جدیدی مطرح نمایید تا سوالات قاطی نشود
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.