PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تشخیص آی پی بازدیدکننده

arashde
10-18-2012, 05:03 PM
سلام
از جوملا 2.5 استفاده می کنم بروی سرور ویندوز .مشکل عجیبی که دارم این هستش که در جوملا تمام کامپوننت هایی که استفاده می کنم آی پی سرور را به جای آی پی بازدید کنندگان ثبت میکنند.
بطور مثال در فایروال و نظرسنجی آی پی های ثبت شده برای تمام بازدید کنندگان آی پی سرور ثبت می شود.
اگر دوستان برای رفع مشکل کمک کنند ممنون میشم.

نوید
10-18-2012, 05:24 PM
سلام
ببینید توابع محیطی PHP روی هاستتون به درستی کار می کننذ یا خیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

arashde
10-18-2012, 06:50 PM
سلام
ببینید توابع محیطی PHP روی هاستتون به درستی کار می کننذ یا خیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
اگر کمی واضح تر بفرمایید خیلی لطف می کنید .تمام php Extensions برروی سرور IIS7 در حالت فعال می باشند

arashde
10-18-2012, 11:49 PM
از کد php زیر استفاده کردم اما به جای آی پی خودم آی پی سرور را برمیگردونه .فکر میکنم مشکل از تنظیمات iis یا php باشه نه جوملا.
$ip= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo "<br> Your IP address : " . $ip;
echo "<br> Your hostname : " . GetHostByName($ip);

نوید
10-19-2012, 06:54 AM
سلام
پس مشکل از سمت سروره ، در مورد iis زیاد آشنایی ندارم ، با مدیر سرورذ در این خصوص تماس بگیرید
موفق باشید

arashde
10-19-2012, 08:43 AM
سلام
پس مشکل از سمت سروره ، در مورد iis زیاد آشنایی ندارم ، با مدیر سرورذ در این خصوص تماس بگیرید
موفق باشید

سرور و dns داخلی هستش و یعنی مدیرش خودمم :(

نوید
10-19-2012, 07:44 PM
سلام
پیشنهاد میکنم مشکل را در انجمن های شبکه مطرح نمایید تا شما را راهنمایی کنند
موفق باشید