ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونتهایی که در کامپیوتر مقصد وجود ندارند

فناوران
10-19-2012, 05:03 PM
سلام
یک سایتی رو باز کردم دیدم بخشهایی از سایت رو داره با یک فونتی نمایش می ده که من اون فونت رو توی کامپیوترم ندارم. وقتی از طریق inspect element بررسی کردم اسم فونتش رو پیدا کردم اما وقتی اسم فونت رو مثل اون سایت توی قالب خودم در ابتدای فونتها قرار می دم اون مطالب رو با اون فونت نشون نمی ده احتمالاً چون اون فونت رو ندارم اما چرا اون سایت رو با این فونت می بینم؟
با تشکر

jalal_iranian
10-19-2012, 05:42 PM
با سلام

شما باید از font face استفاده کنید که آموزشش در لینک زیر وجود داره.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ضمنا در انجمن نیز خیلی در موردش بحث شده. میتونید جستجو کنید.

یا علی

نوید
10-19-2012, 07:29 PM
سلام
با اجازه جلال جان
بدون css3 هم امکام پذیره:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

فناوران
10-19-2012, 08:56 PM
یک دنیا ممنونم. اما در حالی که تغییرات رو انجام می دادم چند سؤال برام پیش اومد. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

1- فایل BYekan.woff رو خودم ساختم یعنی یه نوت پد خالی رو با این نام ری نیم کردم و پسوندش رو به woff تغییر دادم. این کار من درسته؟

2- فایل BYekan.eot رو باید به روش بالا درست کنم؟

3- اون کدی که دستور فونت-فیس رو به همراه مسیرش معرفی می کنه رو باید توی کدوم فایل قرار بدم؟ یه فایل هست که تگ های استایل ( یعنی <style>...</style>) توش قرار داره آیا باید بین این دو تگ قرار بدم؟

نوید
10-20-2012, 08:23 AM
سلام
راهنمای زیر را یک مطالعه بفرمایید
موفق باشبد

فناوران
10-20-2012, 08:35 AM
سلام و تشکر

ببخشید کدوم راهنما رو می فرمایید؟

نوید
10-20-2012, 08:56 AM
سلام
ببخشید لینک جاموند:
موفق باشید