ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه نمایش محصولات با تنظیمات ویژه در نمایش ، برای کاربران عضو

azam_a
10-20-2012, 07:12 AM
با سلام ،
اگر ممکنه یه افزونه برای نمایش محصولات معرفی کنید که اولا بهترینش باشه از بین همه و دوما من می خوام کاربرای عضوم فقط بتونن قیمت محصولت رو ببینن ! و بقیه این امکان رو نداشته باشن ولی خصوصیات رو بتونن ببینند.

نوید
10-20-2012, 08:39 AM
سلام
شما از چه کامپوننت فروشگاهی استفاده می کنید؟
موفق باشید

azam_a
10-21-2012, 06:10 AM
من جوم شاپ و ویرچوال مارت و k2 رو حتی امتحان کردم ، لطفا یه کامپوننت که این تنظیم رو داشته باشه معرفی کنید!

shmata
10-21-2012, 06:18 AM
من جوم شاپ و ویرچوال مارت و k2 رو حتی امتحان کردم ، لطفا یه کامپوننت که این تنظیم رو داشته باشه معرفی کنید!

رد شاپ هم فروشگاه ساز قدرتمندی است و رایگان تنها بدیش عدم اتصال به بانکهای عضو شتابه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در VM هم شما براحتی میتونید یک آیتم منو بسازید که فقط اعضای سایت اون آیتم رو ببینند و در تنظیمات کالا در VM میتونید تنظیم کنید که در صفحه اول نمایش داده بشه.

azam_a
10-21-2012, 11:09 AM
میدونم میشه این کار رو کرد و لی اینجوری کاربران عمومی نمیبینن محصول رو! باید همه ببینن خصوصیات رو ولی قیمتش فقط برای کاربران عضو نشون داده بشه! به بانک هم باید وصل بشه!