توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اسلایدشو
khademian
10-20-2012, 03:18 PM
سلام. من از Yt Content Slide Show II استفاده کردم. ولی فقط 1دونه عکس رو نشون میده و نمیشه عکسای دیگه رو دید. اگه به سایتم نگاه کنید موقع Load شدن 1 عکس دیگه نشون میده، ولی خیلی سریع میره رو عکس دوم و همونحا ثابت میمونه. لطفاً کمک کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
سریع ترین و بهترین راه حل استفاده از اسلاید شو زیر است که با همه قالب ها سازگاری کامل دارد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
khademian
10-21-2012, 05:26 PM
ممنون؛ ولی من ماژولی میخوام که تصاویر رو از مجموعه مطالب بخونه و به همراه توضیحاتش نشون بده. مثل همون که نصب کردم
khademian
10-23-2012, 06:11 PM
کسی جواب نمیده؟:(
سلام
اکثر اسلایدشوهایی که از مطالب میخوانند تجاری هستند
مانند:
موفق باشید
riabi
10-24-2012, 12:50 PM
سلام
سریع ترین و بهترین راه حل استفاده از اسلاید شو زیر است که با همه قالب ها سازگاری کامل دارد:
موفق باشید
سلام
من این اسلایدشو رو امروز نصب کردم و بعد حذفش کردم و حالا که دوباره نصب می کنم ، نصب با موفقیت انجام میشه ولی در قسمت ماژولها نشونش نمی ده ! چکار کنم برای رفع مشکل دوستان؟
سپاس
khademian
10-24-2012, 01:47 PM
سلام
من این اسلایدشو رو امروز نصب کردم و بعد حذفش کردم و حالا که دوباره نصب می کنم ، نصب با موفقیت انجام میشه ولی در قسمت ماژولها نشونش نمی ده ! چکار کنم برای رفع مشکل دوستان؟
سپاس
نمی دونم راه درستش چیه. ولی میتونی 1 ماژول جدید درست کنی و نوعش رو همون که دوست داری انتخاب کنی
riabi
10-24-2012, 07:10 PM
نمی دونم راه درستش چیه. ولی میتونی 1 ماژول جدید درست کنی و نوعش رو همون که دوست داری انتخاب کنی
اتفاقا راه حلتون جواب داد و درست شد ، فقط الان
Image1 Path رو که می خوام تایین کنم آدرس رو نوشته modules/mod_AutsonSlideShow/images/001.jpg در صورتی که من پوشه خودمو می خوام جایگزین کنم آدرسش فرق داره و چیزی نشون نمی ده ؟ شما میدونی چطور باید مسیر بدم بهش که مشکل نداشته باشه؟
سپاس
سلام
نام پوشه شما چیست و مسیرش چجوریه تا بگم چجوری آدرس بدید
موفق باشید
riabi
10-24-2012, 10:23 PM
سلام
نام پوشه شما چیست و مسیرش چجوریه تا بگم چجوری آدرس بدید
موفق باشید
پوشه با نام
mod_AutsonSlideShow درست کردم و عکسهام رو توش آپلود کردم . مسیر پوشه هم در مدیریت رسانه ----> images می خوام باشه . اون آدرس که خودش نوشته در بالای دکمه ایجاد پوشه ، من اون رو وارد کردم به عنوان لینک اسلایدشو . آآیا عکس رو برای اینکه در اندازه مناسب نشون بده باید از قبل تنظیم و بعد آپلود کنم؟
سپاس
سلام
اگر تصاویر شما در پوشه images باشد و نام فایل 1.jpg
images/1.jpg
در مورد اندازه تصاویر شما باید قبل اپلود اندازه های آن را اصلاح نمایید
موفق باشید
masood111
10-25-2012, 02:20 PM
سلام
به احتمال زياد با يك افزونه شما يا يكي از ماژول هاي شما تداخل داره
بهتون توصيه ميكنم همه ماژول هاي سايت رو غير فعال كنيد و فقط همين يكي رو فعالش كنيد ببينيد بازم همچين مشكلي هست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.