توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تعویض نوشته /«اضافه به سبد» در جوم شاپینگ/ با عکس
خوانساری
10-22-2012, 08:04 AM
با سلام خدمت دوستان
در سایتم از کامپوننت جومشاپینگ استفاده کرده ام و در بخشی که محصولات را به سبد خرید اضافه می کنم به جای استفاده از یک تصویر از نوشته*ی «اضافه به سبد» استفاده شده است. سؤال همینجاست که چطور باید این نوشته را با عکس یک سبد عوض کنم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
فایل زبان کامپوننت را باز کرده و این عبارت را در آن جستجو تغییر دهید
موفق باشید
خوانساری
10-23-2012, 07:34 PM
سلام
فایل زبان کامپوننت را باز کرده و این عبارت را در آن جستجو تغییر دهید
موفق باشید
دوست عزیز آقا نوید، خیلی ممنون از جوابتان
این فایل و همان خط ترجمه شده ای که شما فرموده بودید را پیدا کردم، اما متاسفانه چون تجربه چندانی ندارم، متوجه نشدم که باید چه تغییراتی را اعمال کنم. اگر لطف کنید و تغییرات را توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
سلام
بعد از یافتن عبارتی که میخواهید ، آنرا تغییر بدید ، مثلا بنویسید"افزودن به سبد خرید" سپس فایل را ذخیره نمایید
موفق باشید
خوانساری
10-24-2012, 07:45 AM
سلام
آقا نوید،من منظورم این بود که قصد دارم نوشته را با یک عکس جایگزین کنم. در غیر اینصورت جوم شاپینگی که بر روی سایتم نصب کردم خودش ترجمه شده و نیازی به ترجمه نداره.
لطف کنید و بگید چطور باید این نوشته را با یک عکس عوض کنم.
عکس سایت را در پست اول قرار دادم و در آن با خط قرمز نشان داده شده که این نوشته وجود دارد اما باز هم عرض می کنم که من می خواهم به جای این نوشته یک عکس قرار بدم.
سلام
آدرس سایت را بفرمایید تا براساس کلاسش بگیم چگنه تصویر اضافه کنید
موفق باشید
خوانساری
10-24-2012, 09:32 AM
سایت بر روی لوکال هاست نصب شده.
سلام
نیازه سایت بالا باشه تا بتونم به شما کلاس مربوطه را برای تغییر عرض کنم
موفق باشید
خوانساری
10-24-2012, 11:24 AM
به نظر شما میشه فایل css کامپوننت را ارسال کنم و شما از این طریق کمکم کنید؟
سلام
خیر متاسفانه
موفق باشید
ghsmzan
02-21-2013, 07:33 PM
سلام دوست عزیز.
برای تعویض کلمه لینک (خرید) با یه عکس سبد خرید، باید بری به فایل زبان کامپوننت. فایل مربوط به محیط Site نه admin که مربوط به صفحات Front End میشه.
توی فایل زبان، به جای کلمه (خرید) می تونی آدرس تصویر مورد نظرت رو به شکل HTML جایگزین کنی.
توی این سایت، این کار رو انجام دادم. می تونی ببینی.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ghsmzan
02-22-2013, 07:38 PM
:cool: سلام دوست عزیز.
برای تعویض کلمه لینک (خرید) با یه عکس سبد خرید، باید بری به فایل زبان کامپوننت. فایل مربوط به محیط Site نه admin که مربوط به صفحات Front End میشه.
توی فایل زبان، به جای کلمه (خرید) می تونی آدرس تصویر مورد نظرت رو به شکل HTML جایگزین کنی.
توی این سایت، این کار رو انجام دادم. می تونی ببینی.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.