توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب سایت www.appsapk.com
mfoxr
10-22-2012, 10:05 AM
با سلام
ببخشید من می خواهم یک سایت شبیه این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) درست کنم اما به صورت فارسی و قصد دارم برای ساختش از جوملا استفاده کنم
و حالا به یک قالب فارسی و خیلی زیبا نیاز دارم مثل قالب همین سایتی که بالا لینکش رو دادم.
با تشکر...
سلام
قالب های rocket theme و joomlart را ببینید ، خیلی قالب شبیه قالب درخواستی شما دارند
shamimi
10-22-2012, 08:00 PM
سایت معرفی شده ویروس داره دوست من ...
سلام
قالب زیر با چینش مناسب ماژول مثل اون چیزی میشه که شما میخواهید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
mfoxr
10-23-2012, 10:21 AM
خیلی زیبا و کارامده, خیلی خیلی ممنونم ازتون!
من خیلی سرچ کردم که فارسیش رو پیدا کنم ولی همه جا نسخه فارسیش پولی بود, میخواستم بگم که اگر امکانش هست یه لینک دانلود از نسخه فارسیش رو اینجا قرار بدید.
باز هم ممنون...
سلام
این قالب به صورت پیش فرض از زبان های راست به چپ پشتیبانی میکنه و نیازی به فارسی سازی ندار
موفق باشید
mohammad2232
10-23-2012, 11:06 AM
سلام دوست عزیز من یک قالب خودم طراحی کردم که شبیه این قالب هست اسکرین شاتش رو ببینید اگر به دردتون خورد منتشر کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shamimi
10-23-2012, 11:53 AM
سلام دوست عزیز من یک قالب خودم طراحی کردم که شبیه این قالب هست اسکرین شاتش رو ببینید اگر به دردتون خورد منتشر کنم
آفرین خوبه مثلا براش یک اسلایدر و چند ماژول log قرار داده بشه قالب شرکتی خوبی می شه دوست من
حتما انتشار بده
موفق باشید
mohammad2232
10-23-2012, 11:08 PM
آفرین خوبه مثلا براش یک اسلایدر و چند ماژول log قرار داده بشه قالب شرکتی خوبی می شه دوست من
حتما انتشار بده
موفق باشید
خیلی ممنونم دوست عزیز اگر لطف کنید و ماژول و اسلایدر هایی که میدونید خوب هستند رو معرفی بفرمایید تا بتونم یک بسته نصبی خوب درست کنم و انتشار بدم ممنون میشم :):painting:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.