توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فارسی کردن بسته نصبی
mortezajafari1376
10-23-2012, 03:52 AM
سلام به شما قضیه از این قراره که:
نویدجان یه بسته نصبی رو سایتم نصب کردم و مطالب و منوها و ...همش انگلیسی بود و نوید جان گفت که آر تی ال هست ولی من هرکار میکنم نمیتونم منو ها و مطالب و .... رو فارسی کنم .کسی میتونه راهنمایی کنه یا برام قالب رو درست کنه؟؟؟!!!(تورو خدا کمکم کنید 2 ماه از هاستم الکی پریده میخوام سریع سایت راه بیفته):nomood:
سلام
وقتی یک بسته نصبی برای شما نصب می شود کلیه ماژول ها و اطلاعات نمونه ان نیز نصب می شود
حال شما باید با تغییر این اطلاعات نمونه سایت را به فرم دلخواه خود در آورید و نیازی به فارسی سازی نیست
موفق باشید
mortezajafari1376
10-23-2012, 02:04 PM
خب من چطور باید این ماژول ها و... رو ویرایش کنم ؟؟؟؟
hamidy
10-23-2012, 02:11 PM
سلام
مدیریت جوملا > محتوا > مدیریت مطالب
مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت ماژول ها
محتوا و ماژول ها را بر اساس محتوای خودتون ویرایش کنید.
موفق باشید
mortezajafari1376
10-23-2012, 06:01 PM
خب من هرکار میکنم محتوا تغییر بکنه اما تغییری ایجاد نمیشه به عکس زیر دقت کنید و بعد سایت رو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا سایت رو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
:shocked:
سلام
بالا سمت چپ نوشته T3 clear cache یک همین چیزی بزنید تا کش پاک بشه تا درست بشه
موفق باشید
mortezajafari1376
10-24-2012, 10:46 AM
خب حل شد . یه راهنمایی دیگه میخوام چطور باید این قسمت که با زرد نشون دادم رو ویرایش کنم؟
و اینکه چطور باید عکسهای قالب رو عوض کنم ؟؟؟(مخصوصا بکگراند)با تشکر
سلام
اون قیمت زرد منوها است که باید ویرایششون کنید
تصاویر هم مسیرشونو دربیارید و تغییر بدید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.