توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اشکال در اتصال به دیتا بیس instl_error_initialise_schema
imann
10-25-2012, 09:32 AM
با سلام خدمت شما من از هاست رایگان به نام xzn استفاده مکنم دیتا بیس را داخل هاست بدون مشکل ساختم . و تا مرحله چهارم نصب جوملا هم بدون مشکل پیش رفت ولی در قسمت چهارم اتصال به دیتا بیس به مشکل خوردم تنظیمات را هم طبق فایل های آموزشی انجام دادم قسمت نوع دیتا بیس را mysql گذاشتم قسمت نام هاست را mysql.xzn.ir گذاشتم و یوز و اسم دیتا بیسم را هم همونطور که دیتا بیسم را ساخته بودم گذاشتم وبه قسمت پیشوند جداول دست نزدم ولی با این حال به ارور INSTL_ERROR_INITIALISE_SCHEMA برخورد کردم لطفا من را راهنمایی کنید
سلام
زبان نصب را انگلیسی انتخاب نمایید ببینید چه اروری میدهد
ممنون
imann
10-25-2012, 10:31 AM
زبان نصب را به انگلیسی تغییر دادم همان ارور قبل را می دهد instl_error_initialise_schema
سلام
لطفا اطلاعاتیس را که وارد می کنید و این ارور را دریافت می کنید بفرمایید
این مشکل برخی اوقات به علت برخی کارکترها در رمزعبور و دیتابیس و نلم کاربری رخ میده
موفق باشید
imann
10-25-2012, 04:03 PM
دوست عزیز از همکاریتان کمال تشکر را دارم من اطلاعات را با آدرس سایت را برای شما به صورت خصوصی میفرستم هر کاری که بگید انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم.خیلی ممنون از کمکتون
سلام
من روش های مختلف را چک کردم ، یک miss configuration روی هاستشون دارند که باید برطرف کنند
از مدیر هاست بخواهید مشکل را برطرف کنید
موفق باشید
imann
10-26-2012, 12:28 PM
سلام
مشکل من با ثبت یک هاست رایگان دیگه در همون سایت حل شد.
نوید جان از همکاری که با من داشتی کمال تشکر دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.