توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بهترین افزونه نقشه سایت جوملا 2.5
مهشید
10-25-2012, 05:30 PM
دوستان برای ساخت نقشه سایت جوملا 2.5 از چی استفاده کنم ؟
من xmap نصب کردم .توی گوگل وبمستر هم ثبتش کردم . تست هم کردمش .درست بود ولی وقتی توی سایت woorank.com میرم توی قسمت نقشه سایت نمیشناستش ،میگه سایت شما نقشه سایت نداره
مشکل چیه ؟
سلام
xmapp جزو بهترین است و شناخته نشدن آن توسط یک سایت آنالیتیک دلیل بر عیب این کامپوننت نیست
پس نگران نباشید شما همه کارها را به ردستی انجام داده اید
موفق باشید
مهشید
10-25-2012, 09:51 PM
سلام
xmapp جزو بهترین است و شناخته نشدن آن توسط یک سایت آنالیتیک دلیل بر عیب این کامپوننت نیست
پس نگران نباشید شما همه کارها را به ردستی انجام داده اید
موفق باشید
سلام
مگه نباید یه فایل xml توی مسیر اصلی root درست کنه به اسم sitemap.xml (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> temap.xml&gwtPl=L3dlYm1hc3RlcnMvdG9vbHMvc2l0ZW1hcC1saXN0P2hs PWVuJnNpdGVVcmw9aHR0cDovL3d3dy5taWhhbmRlc2lnbmVyLm NvbS8jTUFJTl9UQUI9MCZDQVJEX1RBQj0tMQ%3D%3D#) ؟
سلام
طبق پیشنهاد همه سایت ها بهتره که نقشه سایت در ریشه باشد ولی ضروری نیست و شما می تونید لینک xml نقشه سایت را در هر جایی از سایت گذاشته تا موتورهای جستجو از ان استفاده کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.