PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا 2.5 در سرور مجازی

amir2647
10-26-2012, 11:30 AM
با سلام
من میخوام جوملا 2.5 روی xampp نصب کنم که با مشکل روبه رو شدم
اولش یه ارور
دوما اینکه مراحل نصب طی نمیشه ؟

مثل عکس زیر که گرفتم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خوانساری
10-26-2012, 11:49 AM
سلام
دوست عزیز شما بهتره که جوملا را از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و آدرس آن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است. ضمنا این مشکل مربوط به error_reporting در فایل configuration.php است. شما این فایل را در پوشه ای که جوملا را اکسترکت کرده اید را جستجو کنید و سپس خط public $error_reporting = 'default'; را پیدا کرده و default را پاک کنید و به جای آن عدد 0 را بگذارید و بعد از این مراحل اقدام به نصب کنید. اما باز هم عرض می کنم که شما برای جلو گیری از نواقص بعدی جوملا را از «جوملا فارسی» دانلود کنید.

arin_platinum
10-26-2012, 05:31 PM
دوست عزیز بسیار بسیار متشکرم من هم مشابه همین مشکل داشتم ، و از این که راهنمایی کردن سپاس.
اما من هم از همین سایت جوملا دانلود کرده بودم و این مشکل داشتم ..!
آما سوالی که برای من پیش آمد اینه که وقتی خواستیم جوملا رو به سرور اسلی انتقال بدیم مقدار را به default برگردنیم ؟ یا خیر ممنون میشم جواب بدین .
موفق باشید