توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال از طرف یک مبتدی
unknown64
10-29-2012, 09:56 AM
سلام
ما و دوست یک سایت راه انداختیم و آدرس هم ثبت شده
حالا خیلی مبتدی هستیم میخوای برای سایتمون مطلب بذاریم و ..... و خلاصه کارهای روتین یک سایت
من اومدم جوملا رو روی لوکال هاست لپ تاپ خودم نصب کردم و اون مرحله آخر که میگه آدرس سایت رو بدی آدرس سایتمون رو دادم ولی به نظر اشتباه کردم آره ؟
جوملا رو کجا باید نصب کنم که بتونم مشخصات سایتمون رو توی پنلش داشته باشم یا بتونم تغییرات انجام بدم ؟
من موقع نصب اون گزینه ftp رو خالی گذاشتم اون رو باید پر میکردم ؟
یک راهنمایی بکنید خواهشا
اطلاعات آی تی و شبکه ما کم نیست ولی در زمینه سایت کاملا بی تجربه هستیم
Nasim19
10-29-2012, 10:08 AM
سلام دوست عزیز
با یک سرچ ساده عبارت "نصب جوملا در لوکال هاست" در گوگل فکر کنم جواب بسیاری سوالاتون رو بگیرید.چون کلی لینک و مطلب و پی دی اف و... در این مورد میاره!
در مورد اف تی پی درست عمل کردید :)
(و اینکه سایت شما غیر از آدرس نیاز به هاست هم دارد.نمی دانم هاست هم برای سایت خود خریده اید یا نه.اما در کل می تونید به دو صورت عمل کنید:1. مستیقم جوملا و قالب رو روی هاست اصلی خودتون در اینترنت نصب کنید و یا2. می تونید در لوکال هاست خودتون اول نصب کنید و سایتتون رو بسازید و بعد سایت رو منتقل کنید در هاست اصلی روی اینترنت)
موفق باشید
unknown64
10-29-2012, 10:36 AM
سلام مجدد
نه من تونستم با همین آموزش ها روی لوکال هاست لپ تاپم همون طور که گفتم نصب کنم مشکلی نبود
بله هاست هم خریداری کردیم و همین راه دوم که شما گفتین رو میخوایم اجرا کنیم یعنی روی لوکال هاست ادیت کنم بعد روی هاست روی اینترنت منتقل کنیم
الان نگاه کنید من وارد پنل تنظیمات که میشم بعد یک مشاهده سایت داره
اون رو که میزنم عکس زیر میاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قضیه اش چیه ؟
afshin1368
10-29-2012, 12:06 PM
ممکنه یکی از این دو مشکل رو داشته باشی:
1- قالب سایت(که البته احتمال خیلی کم)
2- نرم افزار Easy PHP
من دیدم که بعضی موقع ها این مشکل رو این نرم افزار پیش میاد پیشنهاد میکنم از نرم افزار WampServer2.0i استفاده کنید .
موفق باشید.
hamidy
10-29-2012, 12:24 PM
سلام
آموزش نصب جوملا در لوکال و هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
کتاب راهنمای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید
unknown64
10-30-2012, 11:53 AM
سلام
خوب من قالب رو عوض کردم اون امیر کبیر هم رفت و مشکلات برطرف شد
ولی الان به مشکل دیگه ای برخوردم
اومدم یک مطلب بذارم با عکس و لینک میگه که منتشر شده ولی معلق هست چیکار کنم؟
یک جا دیدم گفته شده ساعت و تاریخ ویندوز رو درست کنید چون من روی لوکال دارم کار میکنم ولی مشکل اینه که من ساعت و تاریخ ویندوزم کاملا دقیق دقیق هست با چی درستش کنم ؟
مشکل از کجاست اگه این نیست ؟
یک مطلب دیگه گذاشتم فقط عنوان داره و یک خط متن اون رو منتشر کرد ولی
hamidy
10-30-2012, 12:06 PM
سلام
در مدیریت مطالب انتخاب حالت را روی همه قرار دهید تا تمامی مطالب نمایش داده شده و مطلبی که مشابه هست و قبلا منتشر شده را بررسی کنید.
لطفا در هر تاپیک یک سوال مطرح کنید و تاپیک جدیدی باز کنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.