ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در ارسال فرم کمک کمک

master
02-18-2007, 12:00 PM
سلام دوستان
بچه های وب من یه سوال داشتم من طبق آموزش سایت عمل کردم و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک اینم آدرس ارسال فرممه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا گیر نیدید بگید که انتظار نداشته باشید ما سریع جواب بدیم .........................
لطفا سریع تا من آنلاین هستم یکی جواب بده

hossein.shokrzadeh
02-18-2007, 12:07 PM
ببخشید من اصلا متوجه نمیشم منظورتون چیه؟

و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک؟ چی کمک کمک؟

واضح اگه میشه توضیح بدین :)

radmehr
02-18-2007, 12:13 PM
لطفا گیر نیدید بگید که انتظار نداشته باشید ما سریع جواب بدیم .........................
لطفا سریع تا من آنلاین هستم یکی جواب بده

اینجا هر کس هر وقت بتونه جواب میده!
هیچ دلیلی هم نداره که بخوایم دستور جنابعالی رو اطاعت کنیم!!!
مواظب رفتارتون هم باشید!!

بچه های وب من یه سوال داشتم من طبق آموزش سایت عمل کردم و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک اینم آدرس ارسال فرممه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فکر نکنم خودتونم با خوندن این سوال چیزی بفهمید!
سوالتون رو کامل و واضح بپرسید!!

master
02-19-2007, 12:41 PM
سلام ببخشید معضرت می خوام من منظورم اینه که من اینو مثل آموزش سایت ساختم ولی وقتی می زنم ارسال ، ارسال نمیشه و ارور می ده منظورمو فهمیدید.

radmehr
02-19-2007, 12:46 PM
چه اروری ؟

reza_pa48
02-20-2007, 10:09 AM
خوب من که هر چی می زنم میگه
لطفا دوباره پر کنید اشتباهی رخ داده است!

master
02-22-2007, 04:47 PM
ببخشید من خودم ارورو قرار دادم که بگه : لطفا دوباره پر کنید اشتباهی رخ داده است! ولی می خوام هر وقت جایی پر نبود اینو بگه چه اشکالی داره کمک کمک

master
03-01-2007, 12:48 PM
ببخشید آخر جواب ما هم درست و کامل ندادید انقدر گیر می دید اونوقت....................
بابا خوب حداقل جواب ما را بدهید
------------------------------------------------------------------------------

sorry4uboth
03-01-2007, 12:57 PM
متاسفانه ورژن مامبو شما مورد تایید نیست

مشکلات زیادی داره از جمله یکیش همین!

master
03-01-2007, 01:27 PM
یعنی منظور شما اینه من باید دوباره مامبو رو بریزم و ...............................................

sorry4uboth
03-01-2007, 01:29 PM
شما باید مامبو خودتون رو ارتقا بدید

به بورد ارتقا مراجعه کنید و به ترتیب عملیات ارتقا رو انجام بدید

mmaammbboo
03-01-2007, 01:46 PM
سلام
آقا این ورژن از مامبو که به قول محمد جان(قبلا) مال قبل از درجه گرفتن هیتلر هست.

ورژن مامبوتون رو ارتقاع دهید همینجوری که میبینید آموزش های مامبولرن بر اساس مامبو های جدید تر است.

پیروز باشید