PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب جوملا فارسی 2.5

Hossein_Karimkhani
10-30-2012, 04:26 PM
در مرحله چهارم ( تنظیمات Database ) با خطای " قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:2" مواجه میشم. با اینکه تمامی اطلاعات به صورت کامل و درست وارد می کنم باز همین خطا می ده.
خواهشاً کمک کنید خیلی واجبه :(:(

دقیقاً به این صورت :
--------------------------------------------------------------------------------

نام هاست * localhost

نام کاربری *

رمز عبور

نام دیتابیس *

پیشوند جداول *

فرایند دیتابیس قدیم *

mkz2010
10-30-2012, 07:00 PM
سلام : اگردیتابیس رو درست ساختی درمرحله چهارم گزینه اول رو باید روی mysql قرار بدی

kianesfahan
10-31-2012, 05:55 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز نیازی به وارد کردن عبارت mysql نیست .

کنترل پنل هاست شما چیست ؟

اموزش های زیر در این ضمینه به شما کمک می کند :

آموزش: نصب جوملا 2.5 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_در_لوکال_ با_WampServer)

آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_فارسی_در_ cPanel)

توجه داشته باشید اگر باز ارور " قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:2 " را مشاهده کردید دیتابس قبلی را حذف و یک دیتابس جدید ایجاد و در وارد کردن اطلاعات در مرحله نصب دقت نمائید .

موفق باشید .

hamed73
11-01-2012, 11:27 AM
من همه کار هارو درست انجام دادم ولی این ارور رو میده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamed73
11-01-2012, 01:42 PM
آقا ممنون ! خودم فهمیدم. من برنامه Xampp و Devphp رو هم رو سیستم داشتم و اونا نمیذاشتن که Wamp اجرا بشه. وقتی اونا رو پاک کردم مشکل برطرف شد