PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فروشگاه آنلاین درجوملا

فناوری اطلاعات
10-30-2012, 10:52 PM
سلام دوستان.

من ی سایت معمولی با فرانت پیج طراحی کردم الان میخوام ب فروشگاه انلاین تبدیل کنم نه اینکه واسه اینترنت باشه نه برای پروژه درسیم میخوام.

چندتا سوال در این رابطه دارم.

وقتی پایگاه داده رو ایجاد کردم با فرانت رفت تو محیط access حالا داخل سایتم کداشو نشون میده. میخواستم ببینم این مشکل برطرف میشه؟اگه نه با جوملا بخوام کار کنم این مشکلات رو نداره ؟ برای جوملا حتما بایدxamp یا wamp نصب باشه؟روی اینا کار کنیم بعد انتقال بدیم ب جوملا؟

2.برای اینکه وقتی فرمی رو ارسال میزنم ب جای اینکه ارور نده و اطلاعات رو بعد ارسال نشونم بده گفتن لوکال بذار.با جوملا چطوری میشه ایجاد کرد؟لوکال همون لوکال هاست هست یانه؟

3. چطوری دکمه خرید بذارم؟چطوری شخص انتخاب کرد دکمه پرداخت الکترونیکی و سبد خرید داشته باشه؟

ی سوال خارج از اینا.

جوملا 1.5 با 2.5 تفاوتش چیه؟واسه من تازه کار ،کار کردن با ورژن جدید راحت تره یانه؟

کتاب راهنما چند صفحه ای هست؟ی انتشارات داره یا انتشارات مختلفی هست؟

پیشاپیش ممنون از راهنمائیاتون

kianesfahan
10-31-2012, 05:30 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز اینجا انجمن پشتیبانی جوملا است و نمی توانیم در مورد محیط های فرانت پیچ و acccess راهنمایی کنیم . دوست عزیز شما می توانید با استفاده از سیستم جوملا و کامپوننت ویوچومارت یک فروشگاه حرفه ای طراحی کنید . در مورد این کامپوننت در نت و انجمن جستجو کنید .

در مورد نصب جوملا اموزش زیر در این ضمینه به شما کمک می کند : آموزش: نصب جوملا 2.5 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_در_لوکال_ با_WampServer)

برای دانلود کتاب جوملا هم می توانید از ادرس زیر استفاده نمائید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

2- شما قصد ایجاد چه فرمی را دارید ؟

3- وقتی از کامپوننت ویوچومارت استفاده کنید دکمه خرید را سیستم قرار میدهد و دارای سیستم سبد خرید نیز می باشد و وقتی محصولات را انتخاب کنید به سبد خرید خواهد رفت .

در مورد تغییرات جوملا 2.5 به لینک زیر می توانید مراجعه نمائید :

تغییرات جدید در جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تغییرات_جدید_در_جوملا_2.5)

توصیه می کنیم از جوملا 2.5 استفاده نمائید زیرا جوملا 1.5 به زودی پشتیبانی اش به اتمام میرسد و برای ارتقا به نسخه های بالاتر جوملا نسخه 2.5 بهتر است .

موفق باشید .