توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول براي جملات اتفاقي !!
redvolcano
02-18-2007, 03:37 PM
اگر بخوام يه تعداد جمله يا پند يا شعر از حافظ، به صورت رندوم يک قسمت سايت نمايش داده بشه، بايد از چه ماژول يا کامپوننتي استفاده کنم؟
يا اتفاقي يا مثلا هر روز يک جمله!!!
مثل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که هر روز يک جمله نماشي ميده
پيشاپيش ممنوووون از راهنمائيتون دوستان
abtin
02-18-2007, 03:38 PM
از ماژول نکته های پیشفرض مامبو ! باهاش ور برین کار باهاش آسونه ;)
art7th
02-19-2007, 07:11 AM
شما مي تونيد يك بخش يا مجموعه ايجا كنيد و نكته ها و مطالب مورد نظرتون رو در اون بخش منتشر كنيد .
و بعدش ماژوال نكته هاي پيشرفته رو تنظيم كنيد كه اون مطالب رو فراخوني كنه و اون مطالب تنها در ماژول نكته ها نمايش داده بشن و بعدش يك موقيت در قالبتون براي اون ماژوال ست كنيد و بعدش ديگه همه چيز تمامه .
ارادتمند ، بهمني
alizali
02-19-2007, 05:10 PM
اگر بخواهیم چندین بخش و یا چندین مجموعه اسکرول شوند چه راهی را پیشنهاد می کنید؟
farhadgreat
02-19-2007, 08:10 PM
برای اینکار می تونی از اون ماژول نکته ها چند تا کپی بگیری
radmehr
02-19-2007, 08:13 PM
برای اسکرول شدن هم میتونید ماژول نکته های حرفه ای رو از سایت دانلود کنید
SEARCH هم چیز بدی نیستا !
redvolcano
02-20-2007, 08:18 AM
ببينيد! اينجوري اگه من بخوام 360 جمله براي 360 روز سال داشته باشم! بايد 360 پست ارسال کنم! درسته؟ اما ميخوام طوري باشه که تو يه پست هر خطش يک آيتم براي نمايش باشه. يعني يک پست ارسال کنم و توي اون 360 جمله يا شعر داشته باشم. وقتي سايت بالا مياد هردفعه يکي از جملات رو نمايش بده. يا روشي شبيه بهاين. مثلا تو خود ماژول يا کامپوننت بخشي براي ارسال جمله داشته باشه.
ممنون
hossein.shokrzadeh
02-20-2007, 08:32 AM
سلام، فکر میکنم به برنامه نویسی نیاز داره ... پس ... info ;)
abtin
02-20-2007, 08:58 AM
سال که 365 روزه ;) ولی شما از ماژول زیر استفاده کن .. تست کردم با مامبو مشکل نداره.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد از نصب ماژول یک فایل با نام quotes.txt در محل نصب مامبو ( نه در ماژول ها .. در همون فولدر مامبو ) میسازین و 365 متن خود رو خط به خط مینویسین .. این ماژول رو منتشر کنین و لذت ببرین ;)
redvolcano
02-20-2007, 10:36 AM
بسيار عالي بود. مرسي از راهنمائيت آبتين جان
براي دوستان ديگه هم که اينجا رو ميبينند بايد بگم که در اين ماژول، از نوشته، HTML و عکس ميشه استفاده کرد. يعني حتي ميتونيد آدرس عکس رو بهش بديد و به صورت رندوم عکس رو نمايش بده
alizali
02-20-2007, 07:05 PM
برای اینکار می تونی از اون ماژول نکته ها چند تا کپی بگیری
بنده میخوام در همان پوزیشنی که پابلیش کردم چندین مجموعه لود شوند و در جاهای مختلف دیگر و یا زیر هم و به طور مجزا
radmehr
02-20-2007, 07:08 PM
راهش همونه که گفتن
و یا اینکه کدنویسی جدیدی براش بنویسید
alizali
02-20-2007, 07:15 PM
آقا این امکان ویرایش پست رو اگه بزارین بد نیستش
من یه کلمه "نه" در انتهای پست بالام جا افتاد
من نمیخوام در نقاط مختلف لود بشه و یا اینکه فاصله بینشون بیفته
radmehr
02-20-2007, 07:21 PM
شما میخوای همه یه جا باشه ؟! چندین بخش و مجموعه رو با هم تو یه ماژول اسکرول کنی..
بنده هم خدمت شما عرض کردم:
و یا اینکه کدنویسی جدیدی براش بنویسید
art7th
02-21-2007, 01:50 PM
آقا این امکان ویرایش پست رو اگه بزارین بد نیستش
من یه کلمه "نه" در انتهای پست بالام جا افتاد
من نمیخوام در نقاط مختلف لود بشه و یا اینکه فاصله بینشون بیفته
من يك راه ديگه پيشنهاد مي كنم :
شما بيا و ماژوال اصلي رو پابليش كن و بعدش چند تا كپي ازش بگير و زير ماژوال اصلي پابليش كن و فقط تعيين كه عنوان اين ماژوالهاي كپي منتشر نشه!
ارادتمند ، بهمني
alizali
02-21-2007, 05:55 PM
من يك راه ديگه پيشنهاد مي كنم :
شما بيا و ماژوال اصلي رو پابليش كن و بعدش چند تا كپي ازش بگير و زير ماژوال اصلي پابليش كن و فقط تعيين كه عنوان اين ماژوالهاي كپي منتشر نشه!
ارادتمند ، بهمني
اینطوری دسته دسته میشه مثلا در دسته های ده تایی اسکرول میخورن یعنی ده تا باهم اسکرول میشن و ده تای زیر باهم
من میخوام همه مطالب باهم اسکرول بشن یعنی مثلا همه بیست تا باهم که فکر کنم راهی جز صحبت آقای رادمهر نداره فعلا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.