PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب مذهبی

jondolmahdi
10-31-2012, 09:16 PM
به نام خدا
سلام
کلی تو انجمن دنبال یه قالب مذهبی گشتم نبود که نبود.
هر کدوم از از کاربرها هم که این موضوع رو مطرح کرده بود قالبی بهش معرفی نشده.
کاربرای قدیمی تر و حرفه ای تر لطف کنن به بچه ها قالب مذهبی هم معرفی کنند.لینک دانلود بدن و در صورت امکان خودشون قالب مذهبی تولید کنن.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
10-31-2012, 09:36 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .

بهترین منبع برای شما موتور جستجوگر گوگل می باشد .

موفق باشید .

jondolmahdi
10-31-2012, 09:49 PM
سلام
من قالب مورد نظرم رو پیدا کردم بعد از نصب وقتی وارد سایت میشم با این پیغام مواجه میشم
Missing jat3 framework plugin
لطفا اگه امکانش هست به طور مرحله به مرحله توضیح بدید که باید چی کار کنم چون مبتدی ام.
با تشکر

kianesfahan
10-31-2012, 10:03 PM
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید . مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دوست عزیز این پلاگین را از قسمت مدیریت غیر فعال نمائید .

در صورت حل نشدن مشکل اطلاع دهید .

موفق باشید .

mohammad2232
10-31-2012, 10:21 PM
به نام خدا
سلام
کلی تو انجمن دنبال یه قالب مذهبی گشتم نبود که نبود.
هر کدوم از از کاربرها هم که این موضوع رو مطرح کرده بود قالبی بهش معرفی نشده.
کاربرای قدیمی تر و حرفه ای تر لطف کنن به بچه ها قالب مذهبی هم معرفی کنند.لینک دانلود بدن و در صورت امکان خودشون قالب مذهبی تولید کنن.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سلام دوست عزیز من یک قالب زیبا با موضوع محرم طرحی کردم که لینکشو قرار میدم متاسفانه وقت نکردم توی انجمن بزارم حتما در آینده قرار میدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

jondolmahdi
10-31-2012, 10:28 PM
راستش من فقط دو روز هست که دارم با جوملا کار میکنم و کاملا مبتدی ام
به قسمت مدیریت پلاگین ها مراجعه کردم و همچنین پلاگینی رو ندیدم که بخوام غیر فعال کنم.
به هر حال ممنون از کمکتون / و از تذکر شما با کمال میل پذیرایی میکنم
مرسی